Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki?
Figyelt kérdés
Van az osztályban egy csaj aki nagyon megtetszett az utóbbi 2 hétben.Nagyon jóba is lettünk 2x vagy 3x 2-en is beültünk már vhova. Biztosan nem vagyok neki közömbös. Egyszerűen mondjam meg neki h tetszel nekem és jó lenne h több lenne köztünk mint barátság?nem szeretném ha ő ezt nem akarná és utána nem lennénk ilyen jóba.(ja és mind ezt élőben tegyem?)írásban nagyobb az önbizalmam:D2012. jún. 5. 18:39
1/5 DiMalto válasza:
akkor mivel úgy is a gép előtt ülsz írj rá és kész!!!Mi bajod lehet???
2/5 anonim válasza:
1: CSAK ÉLŐBEN!!!
2: hány éves vagy? ezt nem mondod egy csajnak, hogy "tetszel nekem és jó lenne h több lenne köztünk", hívd el egy rendes randira, előre tisztázd, hogy igazi randit szeretnél, le fog neki esni a dolog
3: milyen osztályban? a te osztályodban? biztos, hogy ez jó ötlet? és ha szétmentek? lehet még belőle barátság, de nem lesz ugyan az
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben akkor csak is élőben! :D
Kérdezzem meg h eljön-e velem RANDIZNI?
Am igen osztálytársam.Nem aggódok emiatt.
2012. jún. 5. 19:20
4/5 anonim válasza:
Szerelmes vagy belé, vagy csak tetszik?! o.O Mert én csak akkor mennék bele egy kapcsolatba, ha igazán szerelmes vagyok.... ;) (Saját tapasztalat, hogy egy 'csak tetszik' kapcsolatnak sztem nem lehet jó vége.... :) ) Ha viszont komolyan gondolod ezt az egészet, akkor hajráá... :) De CSAK ÉLŐBE..... :)
5/5 A kérdező kommentje:
Mindenképp komolyan gondolom:)
2012. jún. 5. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!