Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézzem el vagy mondjam meg neki (megint), hogy ne csinálja?
a barátom füvezik, bár tudomásom szerint ritkán, mégis nagyon fel tud idegesíteni. amikor összejöttünk is tudtam ,hogy füvezik, akkor még nem idegesített, majd egy idő után elkezdett. igaz hogy csak bulikban (ahogy én tudom), de szerintem a cigi és pipa mellé még ez is, az már sok:S egyszer mondtam neki hogy ne csinálja, azt mondta jó nem fogja. most lesz egy buli és hallottam hogy erről beszél a haverjaival. a cigi is ugyanígy idegesít ,általában mindig összeveszünk rajta, arra aztmondta úgyis csinálni fogja.
csak nem akarom hogy valami baja legyen most vagy később ezektől. 17 évesek vagyunk és 9 hónapja együtt.
INNI?!
mint a 15 év felettiek 90%a. Szomorú adat, de ez egy iszákos ország.
köszi utolsó...
csak írtam ,hogy inni is szokott és tudom ,hogy manapság minden fiatal iszik.
most még csak iszik, cigizik, füvezik, aztán csak idő kérdése, hogy mikor jön a kokó meg a heroin.
Szerintem ne várd meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!