Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nézzem el vagy mondjam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nézzem el vagy mondjam meg neki (megint), hogy ne csinálja?

Figyelt kérdés

a barátom füvezik, bár tudomásom szerint ritkán, mégis nagyon fel tud idegesíteni. amikor összejöttünk is tudtam ,hogy füvezik, akkor még nem idegesített, majd egy idő után elkezdett. igaz hogy csak bulikban (ahogy én tudom), de szerintem a cigi és pipa mellé még ez is, az már sok:S egyszer mondtam neki hogy ne csinálja, azt mondta jó nem fogja. most lesz egy buli és hallottam hogy erről beszél a haverjaival. a cigi is ugyanígy idegesít ,általában mindig összeveszünk rajta, arra aztmondta úgyis csinálni fogja.

csak nem akarom hogy valami baja legyen most vagy később ezektől. 17 évesek vagyunk és 9 hónapja együtt.

2012. jún. 3. 09:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Hagyd ott. Egy forintot nem ér így az egész.
2012. jún. 3. 09:28
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
Csak mondom, hogy a fű közel sem olyan káros mint az alkohol, függőséget nem okoz és legalizálni fogják itt is.
2012. jún. 3. 10:01
 3/11 A kérdező kommentje:
inni is szokott
2012. jún. 3. 10:37
 4/11 anonim ***** válasza:

INNI?!

mint a 15 év felettiek 90%a. Szomorú adat, de ez egy iszákos ország.

2012. jún. 3. 10:49
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
hát ha ennyit se tudsz elnézni neki, inkább hagyd ott. majd lesz egy normális barátnője
2012. jún. 3. 10:55
 6/11 A kérdező kommentje:

köszi utolsó...

csak írtam ,hogy inni is szokott és tudom ,hogy manapság minden fiatal iszik.

2012. jún. 3. 11:12
 7/11 Johnny B. Goode ***** válasza:
Szerintem is hagyd ott, de nem azért, mert te nem vagy megfelelő, hanem ő nem méltó hozzád.
2012. jún. 4. 22:00
 8/11 anonim ***** válasza:

most még csak iszik, cigizik, füvezik, aztán csak idő kérdése, hogy mikor jön a kokó meg a heroin.

Szerintem ne várd meg...

2012. jún. 4. 22:00
 9/11 anonim ***** válasza:
hagyd ott
2012. jún. 4. 22:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Képzeld el, milyen megbízható pasi lesz belőle pár év múlva - főleg, ha már most is csak az ígérgetésig jut, pontosabban a hazugságig, hiszen megígérte, de percig sem gondolta komolyan
2012. jún. 4. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!