Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el neki, hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki, hogy én is el szeretnék menni? (lent)

Figyelt kérdés
A barátom megy a Volt fesztiválra egy nagyon baráti társasággal, akiket én nem ismerek, csak 1-2 főt, de őket sem nagyon. Azt mondta a barátom, hogy engem azért nem hív, mert tudja, hogy nem az én stílusom. Ez valóban igaz, nem túlzottan az én stílusom, de megnéztem a fellépőket, és nagyon sok olyan van köztük, akiket kedvelek. A lényeg az, hogy én nagyon is el szeretnék menni velük, csak nem tudom, hogy mondjam meg úgy, hogy ne tűnjön úgy, mintha rájuk akarnám erőszakolni magam :(
2012. jún. 4. 19:02
 1/6 Mara Acoma ***** válasza:
Inkább nem velük mennék a helyedben, mert tényleg úgy tűnne. Szedj össze bár barátot-nőt Te is, és velük menjél inkább.
2012. jún. 4. 19:03
 2/6 A kérdező kommentje:
De az kicsit fura, nem, hogy a párom is ott van, meg én is, de nem együtt?!
2012. jún. 4. 19:05
 3/6 anonim ***** válasza:
tegyél pár megjegyzést h : jéé láttam, hogy jön ez a banda, nem is tudtam, nagyon szeretem őket. ha nem veszi a lapot, akkor hagyd, élvezze a lazaságot a barátaival pár napig
2012. jún. 4. 19:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg viccesen, hogy ez ilyen kanmuri, vagy egy lány is befér a csapatba. Így ha zavarná ha mész, akkor valószínűbb hogy megmondja.
2012. jún. 4. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg meggyőzni egyik barátnődet, hogy menjen el veled, de úgy hogy ''ő nagyon szeretne stb.'', s mondd meg a barátodnak, hogy a barátnőd nagyon szeretne menni, s végülis neked is lenne kedved, úgyhogy mehetnétek mind együtt. De tényleg csak akkor ha nem azért szeretnél menni, hogy ellenőrizd őt. Hamar kiderül, ha így van. Ha látszik rajta, hogy nem örül neki, hogy te is mész, akkor inkább hagyd.
2012. jún. 4. 20:16
 6/6 Gloria92 ***** válasza:

elég szemétség, hogy otthon hagy, miközben szeretnél menni..

menj el a barátnőiddel. miért ne tehetnéd?

miért zavarnád? csajozni nem akar nem?..

2012. jún. 5. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!