Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem rá a boldogságra?
A barátnőm egy 23 éves lány,5 éve van együtt a 22 éves pasijával és nem érzi jól magát a kapcsolatban. A fiú nem figyel rá. Már minden félét mondott nekem a lány, legelőször azt, hogy ha találna "jobbat" akkor itt hagyná a barátját. Én bemutattam szilveszterkor egy idősebb rendes fiúnak (mert velem volt szilveszterezni az én társaságomban,mert a barátja nem akarta hogy vele menjen), akinek nagyon tetszik a barátnőm és a barátnőm is élvezi, hogy ír neki és figyel rá, viszont azt mondta hogy a jelenlegi barátját zavarja és nem fogja őt elhagyni érte. Inkább szüksége van 1-2 évre hogy egyedül legyen és velem akar összeköltözni :-/ de ezt már 2 éve mondja és eléggé unom ezt az egészet.
Segítségeteket előre is köszönöm :-)
A boldogsághoz vezető utat mindenkinek magának kell kitaposnia. Sajnos te nem láthatsz bele a barátnőd fejébe, hogy ő mire is gondol. A fiúk gyakran ilyenek, bevallom, énis hajlamos vagyok 'nem figyelni' a páromra (aki nemrég valami ilyesmiért szakított velem.. bezzeg most teperni próbálok utánna:) )
Nálam ez nem azt jelentette, hogy nem szeretem, csak szerintem fiú vagyok. Lehet, hogy bővebben is leírhatnád, hogy mit jelent, hogy nem figyel rá mert lehet a gond nem is a srácban van? :) (bár nem megkérdőjelezni szeretném amiket írsz, csak egy ilyen helyzetben nem árt ismerni a másik oldalt is:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!