Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna, ha a párotokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a párotoknak két facebook-ja lenne és csak az egyiket engedné nektek megnézni?

Figyelt kérdés

Előre mondom nem azért nézegetem mert ellenőrizgetni akarok megbízok benne, ő szokta kérni az én accomat, hogy beléphessen és akkor én is elkérem az övét.

A helyzet a következő: ő kapott régebben egy facebook-ot elmondása szerint a bátyjától és azért nem akarja törölni, mert akkor a tesóját megbántaná vele. A másik acc amivel velem kapcsolatban van viszont csak két ember van fent neki rajtam kívül. Ez a VIP, ami csak miattam létezik. Mit gondoltok erről?

2013. márc. 27. 11:59
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Elég messzi élünk egymástól(távkapcsolat) és azt gondolom ezzel is szorosabb a viszony köztünk. Nincs titkom előtte, ha meg akarja nézni akkor had nézze.
2013. márc. 27. 12:47
 12/25 anonim ***** válasza:
Gyanúsnak elég gyanús. De te akkor minek hagyod, hogy nézegesse a tiédet? Én tutira megváltoztatnám a jelszavam, hogy ne tudjon többet belépni, sőt beállítanám, hogy még az adatlapomból, meg az üzenőfalamból se lásson semmit, aztán azt mondanám: bocsi, privát szféra! De amúgy semmi titkom nincs! Kíváncsi vagyok, hogy állna a szája utána. :D
2013. márc. 27. 13:00
 13/25 anonim ***** válasza:
Gyanús nekem a srác. Eleve miért kéri el a te jelszavadat? Ellenőrizgetni akar, nem bízik meg benned? Valószínűnek tartom, hogy magából indul ki... vagyis neki van takargatnivalója. Az egyik facebookját engedi, hogy megnézd - ezzel elaltatja a gyanúdat -, a másikon pedig ki tudja, miket csinál, kiknek írogat...
2013. márc. 27. 13:46
 14/25 anonim ***** válasza:
eleg egyertlmu a dolog.. amelyiket neked mutatja, ott csak 2 ismerse van?? vicc az egesz. hagyd a sracot, nem tiszta
2013. márc. 27. 14:43
 15/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért nem tűnt fel senkinek sem hogy a kérdező a fiú.

Nézd, én a helyedben készítenék egy VIP-profilt és azon venném fel a csajt párnak, persze más nem lenne fent ismerősként. Erről meg törölném... kíváncsi lennék mit szólna hozzá...

Ám az meg a legnagyobb hülyeség hogy megadjátok egymásnak a jelszót, legyen már magánéletetek, látszik hogy semmi bizalom nincs meg... Ennek előbb utóbb annyi lesz... de azért amit írtam megjátszanám a helyedben :D

2013. márc. 27. 15:04
 16/25 anonim ***** válasza:
Hát ez felettébb gyanús. Nem akarnék senkinek sem kotorászni a fészbukjában, de ha valaki ennyire titkol valamit a párja előtt, akkor annak sár van a füle mögött.
2013. márc. 27. 17:43
 17/25 A kérdező kommentje:
Valahogy megpróbálom rávenni, hogy törölje a másikat de nehéz menet lesz már azzal is fenyegetőzött, hogy elhagy ha nem hagyom békén a másikat.
2013. márc. 31. 11:15
 18/25 anonim válasza:

hár szerintem megcsal :(

de ha hozzáférsz a gépéhez akkor felnyomsz rá egy fasza ki keyloggert és mári látod mint levelezik a másikon

de ha ezt etikátlannak tartod akkor csak annyi hogy megnézed a másik jelszavát és azt törlöd

nem tudja meg hogy te voltás csak azt hogy tönkrement

2013. ápr. 6. 21:30
 19/25 A kérdező kommentje:
Most már mindkettő az ismerősöm. Az egyiken az van, hogy 96-ban született a másikon, hogy 92-ben. Talán csak a kora miatt akart átverni a másikkal?
2013. ápr. 28. 17:33
 20/25 anonim ***** válasza:
Nyugodtan hidd azt!De szerintem nem!21l
2013. ápr. 28. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!