Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotoknak két facebook-ja lenne és csak az egyiket engedné nektek megnézni?
Előre mondom nem azért nézegetem mert ellenőrizgetni akarok megbízok benne, ő szokta kérni az én accomat, hogy beléphessen és akkor én is elkérem az övét.
A helyzet a következő: ő kapott régebben egy facebook-ot elmondása szerint a bátyjától és azért nem akarja törölni, mert akkor a tesóját megbántaná vele. A másik acc amivel velem kapcsolatban van viszont csak két ember van fent neki rajtam kívül. Ez a VIP, ami csak miattam létezik. Mit gondoltok erről?
Nem tudom miért nem tűnt fel senkinek sem hogy a kérdező a fiú.
Nézd, én a helyedben készítenék egy VIP-profilt és azon venném fel a csajt párnak, persze más nem lenne fent ismerősként. Erről meg törölném... kíváncsi lennék mit szólna hozzá...
Ám az meg a legnagyobb hülyeség hogy megadjátok egymásnak a jelszót, legyen már magánéletetek, látszik hogy semmi bizalom nincs meg... Ennek előbb utóbb annyi lesz... de azért amit írtam megjátszanám a helyedben :D
hár szerintem megcsal :(
de ha hozzáférsz a gépéhez akkor felnyomsz rá egy fasza ki keyloggert és mári látod mint levelezik a másikon
de ha ezt etikátlannak tartod akkor csak annyi hogy megnézed a másik jelszavát és azt törlöd
nem tudja meg hogy te voltás csak azt hogy tönkrement
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!