Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? PLS HELP
16 éves menő csávó :DDDDDDD
Esetleg kisfiú :)
na itt a hiba drága szívem :)
16 éves "igazi menő csávók" távolról sem menők :D [így 21 éves fejjel meg 1 fszal a lábam közt legalábbis nem tűnnek annak.]
ha a pasid helyett inkább a codot választod [mert amúgy a modern warfare 3 az mi a tököm ha nem CoD? legalább tudd már mivel játszol noob! :)]
attól hogy szép vagy még távolról sem vagy nőies :D 1 nő nem ír ilyeneket hogy: "haza ér" "facebookul" /jó neki én meg finnül és angolul beszélek és tervezem a japánul tanulást :D toldalékolás szabályai könyörgöm alsó tagozat../ "tom" ilyet se használ 1 nő kivéve ha Tamás a pasija..
amúgy ha mind 2 fél karcol 1 értelmi szintet [ne gondolkozz rajta fölöslegesen: ti még véletlenül sem.] akkor a kockulás nem probléma :D pl: WoW-ba jól meg... duelben utána meg a kanapén jól meg.. :P hol itt a probléma kérdem én :D
ps: na most már nem hiszem :D, tudom :)
és így 1 órával a nap vége előtt: kaptam ma ok nélkül egy húszast :D a kutyám úgy tűnik megtanult két lábra állni és úgy szépen fogazás nélkül elvenni a kezemből a kaját, FreddyD román-magyar vb selejtező jóslata nem vált valóra.
egész korrekt nap volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!