Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasimnak csupa nő ismerőse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasimnak csupa nő ismerőse van a közösségi oldalon. Ez normális?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfivel, nem közös ismerősök hoztak össze minket, hanem neten ismerkedtünk meg, egyik ismerősöm ismerőse az illető. Páromnak mond ismerősei előtt engem,mi egy pár vagyunk valóban, én is ezt mondom, de látom, hogy alig van férfi az ismerősei között a neten, tulajdonképpen csupa nő ismerősei vannak a közösség oldalon. Nekem ez nagyon furcsa és nem tartom úgymond normális dolognak. Szóba hoztam neki, azt felelte, ezek a nő ismerősök csak haverok. Kevés valódi férfi haverja van, a régiek már nősek, családosak, nem érnek rá mint régen, közös pasis sörözésre. Barátnőm szerint sem normális, hogy csupa csajokkal veszi körül magát a közösségi oldalon. Ezeket a csajokat nem ismerem. Ugyanakkor nem találkozik velük személyesen, főként azért nem, mert most nagyon rossz anyagi helyzetben van és ezek a nők különféle városokban élnek. Azt mondja nekem a párom, ne aggódjak, ne rágódjak ezen, ezek a nők haverok. Nektek mi a véleményetek arról, hogy csupa nő ismerősei vannak? Láttam már más pasit is így a neten, hogy csupa nő ismerősökkel van körülvéve, mint a párom. Nekem ez furcsa.
2013. márc. 21. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:

ez felháborító!!!!

ismerősömnek az ismerősének az ismerősének az ismerőse

és az ismerőse már az én ismerősöm, akinek minden ismerőse lány ismerős

nekem is a legtöbb " ismerősöm" lány

nincs ezzel semmi baj, csak barátok, hiszen ezt ő is mondta

ne csinálj belőle ekkora problémát

2013. márc. 21. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
De akkor sem természetes dolog.
2013. márc. 21. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősömre tökéletesen illik ez a leírás. Van barátnője, de közben fent van társkeresőn és más lányokkal is ismerkedik...
2013. márc. 21. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Gondolom ezek amolyan régi próbálkozásai,hódításai eredményeképpen vannak. Engem is rohadtul zavarna,de ennek ellenére úgysem tudsz neki mit csinálni...
2013. márc. 21. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyik hímringyó ismerősömnek volt ilyen de neki van 2-3 másik facebook neve is éppen a párhuzamos csaj hülyitések miatt...

Menekülni kell az ilyentől.

2013. márc. 22. 07:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Jobb lenne, ha csak mind fiú lenne???? :)))))

Az lenne a gáz, nem?

2013. márc. 22. 15:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó szerintem az nem lenne gáz egy hetero srác esetében :)
2013. márc. 22. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!