Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Agyam eldobom. Ez szerinetek normális?
Sziasztok!
Ez a sztori nem rólam szól,hanem egy osztályársnőmről és az ő (?állítólagos?) pasijáról.
Idáig minden rendben.Igaz?Nagylevegő:A baki az,hogy a csaj alig 14 éves,a pali...22.
Most ott tartanak,hogy találkozgatnak.
A lány nonstop erről beszélt ma.Én először nem hittem el.Amikor azt mondtam,hogy a pasi csúnyán le lesz csukva ha 'hozzányúl',hozzámvágta,hogy "ő már betöltötte a 14-et"...mondom,18 alatt vagy,az a pasi meg felnőtt.(Csak nem agyilag..)Ebből aztán vita lett,mert nem hitte el,majd azzal mentegetőzött,hogy nagyon megbíznak egymásban....majd elmondta,hogy már 2 hete ismerik egymást.BASSZUS.Micsoda rekord!Bennem elszakadt a szalag.
Most komolyan,ez NORMÁLIS?
Hol vannak a rendes Lányok???
15/F
Gondolom,hogy zavar,hogy a te korod körüli lányok nálad sokkal öregebbet akarnak.De ez nem egyedi eset,és nem is különös.Mi a huszonévesek érettebbek vagyunk,általában jobban is nézünk ki,több kapcsolatunk is volt már,így nem hibázunk annyit,mint ti.
Ami a törvény részét illeti,14 felett azzal szexel,akivel akar.Max az apukának van hozzá néhány szava,de a törvénynek nincs.
Amúgy meg azért általában a mi korunk körüliek is öregebbet akarnak,szóval mindig valahogy így van.
Ilyen van és mindig volt. Lehet, hogy nem normális (de azért normálisabb, mintha a pasi 50 volna), lehet, hogy én is letekerném a tökét egy 22 évesnek, ha a 14 éves lányommal járna. Ugyanakkor a szavaidból az irigység süt, mert a csaj nem veled dug, hanem a sráccal. Ez van. Szokj hozzá, hogy a csajok az idősebbekre buknak, amikor majd 17-18 leszel és 14-15 éveseket dugsz, háborodj fel ugyanennyire saját magadon.
Máskülönben ne amerikai filmekből tájékozódj jogi kérdésekben, Magyarországon 18 év feletti személy létesíthet szexuális kapcsolatot 14 évet betöltött személlyel. Tehát a fickó nem büntethető.
Irigy?Az lemarad,hogy a csaj 86 kiló (Nem viccelek)
Eddig egy "hódolója" sem volt.Még rá se nézett senki eddig.
csak úgy mondom ,hogy én 23 éves vagyok és körülbelül 1 hónapja feküdtem le egy 14 éves lánnyal.
Mindenki ismétlem mindenki körülbelül max 18-19 évesnek néz :D
És mivel aránylag fiatalos,divatos vagyok ezért az ilyen 14-15 éves kis lányok olyan könnyen behülyíthetőek.
Nagyon is helyes,anno mikor én kicsi voltam 15-16 éves az osztálytársaim 22-25 éves pasikkal kavartak és azokról fantáziáltak álmodoztak :D én sem értettem de most már megértem,hogy miért könnyű 20 éves fejjel felszedni egy kis csajt .D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!