Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotoknak két facebook-ja lenne és csak az egyiket engedné nektek megnézni?
Előre mondom nem azért nézegetem mert ellenőrizgetni akarok megbízok benne, ő szokta kérni az én accomat, hogy beléphessen és akkor én is elkérem az övét.
A helyzet a következő: ő kapott régebben egy facebook-ot elmondása szerint a bátyjától és azért nem akarja törölni, mert akkor a tesóját megbántaná vele. A másik acc amivel velem kapcsolatban van viszont csak két ember van fent neki rajtam kívül. Ez a VIP, ami csak miattam létezik. Mit gondoltok erről?
JA egyiken gyűjti a k*rvákat a másikon meg teszi a jófiút. Persze, hogy zavarna.:D
Kérdésed jó példa hogyan rontja az emberi kapcsolatokat a Facebook.
Eléggé.
Ilyen idiótaságot rég hallottam.
Másik fb-jára tegyél ki szivecskéket,szeretlekes képet,nézd meg mit reagál...(mármint sajátodról irj az üzifalára)
Mire használod azt a 4-et?
(Nekem egy is bőven elég, minek annyi?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!