Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a jó istenért fontos az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó istenért fontos az a r*hadt Facebook manapság? (több lent)

Figyelt kérdés

Az osztályba alig hallok mást minthogy:"Jajj te láttad azt a képet amit fölrakott?"Meg:"ÚÚ mit írt ki a face-re"! stb..

mindenkinek lassan fontosabb ez a szemétdomb mint a saját élete?!annyira irritál ez engem..hova jutott ez a világ??

2013. márc. 25. 22:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nekik az az élet.. néha már én is rá vagyok utálva mások miatt
2013. márc. 25. 22:31
 2/17 anonim ***** válasza:
49%
Túl sok a hülye ember.
2013. márc. 25. 22:31
 3/17 anonim ***** válasza:
47%
pedig jobb, ha hozzaszoksz, szerintem csak szamodra rosszabb iranyban fog valtozni a helyzet :D
2013. márc. 25. 22:33
 4/17 A kérdező kommentje:
igaz
2013. márc. 25. 22:35
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

Nekem 2 dolog miatt tetszik:

-1: jól lehet vele találkozókat, nem kell mindenkinek egyesével levelet küldened, egyszerűen meg lehet beszélni a találkozó helyét meg ilyenek;

-2: nem kell msn a chateléshez.

2013. márc. 25. 22:37
 6/17 anonim ***** válasza:
*találkozókat szervezni, este van :D
2013. márc. 25. 22:37
 7/17 anonim ***** válasza:
Mindig más a divat, most ez. Pár év és lecseng ez is.
2013. márc. 25. 22:38
 8/17 anonim ***** válasza:

na ezért szeretem a másikat, ott nem így van

csak egy dolog miatt vagyok fent, nem érdekel ki mit csinál, meg a hülye képek sem,

élőben szeretem élni az életet, nem a képernyőn és nem másokra vagyok kíváncsi N

2013. márc. 25. 22:39
 9/17 anonim ***** válasza:

Azér, mert ott hősködhetnek a netharcosok....

Nincs valódi életük,értéktelenek a társadalomban és ezt igy próbálják feledtetni magukkal.

A másik eset akik beteg emberek és csak igy tudnak kommunikálni másokkal,igy teremtenek kapcsolatot a külvilággal...ez vagy állandó, mert az adott probléma maradandó illetve átmeneti , hiszen a betegseg után újra folytatja életét.

"Veszélyes ", mert függőség is kialakulhat,igen magas arányban...

2013. márc. 25. 22:39
 10/17 anonim ***** válasza:
90%
Majd kimegy a divatból, mint a többi sz4r. Csak az a baj, hogy jön majd utána valami hasonló f4szság, amitől megint meghülyülnek az emberek.
2013. márc. 25. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!