Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó istenért fontos az a r*hadt Facebook manapság? (több lent)
Az osztályba alig hallok mást minthogy:"Jajj te láttad azt a képet amit fölrakott?"Meg:"ÚÚ mit írt ki a face-re"! stb..
mindenkinek lassan fontosabb ez a szemétdomb mint a saját élete?!annyira irritál ez engem..hova jutott ez a világ??
Nekem 2 dolog miatt tetszik:
-1: jól lehet vele találkozókat, nem kell mindenkinek egyesével levelet küldened, egyszerűen meg lehet beszélni a találkozó helyét meg ilyenek;
-2: nem kell msn a chateléshez.
na ezért szeretem a másikat, ott nem így van
csak egy dolog miatt vagyok fent, nem érdekel ki mit csinál, meg a hülye képek sem,
élőben szeretem élni az életet, nem a képernyőn és nem másokra vagyok kíváncsi N
Azér, mert ott hősködhetnek a netharcosok....
Nincs valódi életük,értéktelenek a társadalomban és ezt igy próbálják feledtetni magukkal.
A másik eset akik beteg emberek és csak igy tudnak kommunikálni másokkal,igy teremtenek kapcsolatot a külvilággal...ez vagy állandó, mert az adott probléma maradandó illetve átmeneti , hiszen a betegseg után újra folytatja életét.
"Veszélyes ", mert függőség is kialakulhat,igen magas arányban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!