Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a jó istenért fontos az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó istenért fontos az a r*hadt Facebook manapság? (több lent)

Figyelt kérdés

Az osztályba alig hallok mást minthogy:"Jajj te láttad azt a képet amit fölrakott?"Meg:"ÚÚ mit írt ki a face-re"! stb..

mindenkinek lassan fontosabb ez a szemétdomb mint a saját élete?!annyira irritál ez engem..hova jutott ez a világ??

2013. márc. 25. 22:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A szánalmasok mindig azon lógnak, meg "megosztanak" minden sz.rt.
2013. márc. 25. 22:59
 12/17 anonim ***** válasza:
a közzöségi élet egyszerűbb formája amit otthonról is lehet üzni ezért sok embernek szimpatikus és ráá függ ... az ember amúgy is közöséggi lény .... a facebook előttse voltak jobbak szerintem az emberek
2013. márc. 25. 23:15
 13/17 anonim ***** válasza:
Elég szánalmas, hogy másokkal foglalkoznak csak, hogy kritizálhassák. Amúgy jó dolog lenne, csak az emberek szarok. Meg kell válogatni az ismerősöket.
2013. márc. 25. 23:25
 14/17 anonim ***** válasza:

kimenni a divatbol ez biztos nem fog

hasonlo oldalak myvip meg iwiw (magyaroknal) mar talan kevesebben hasznaljak, de pont csak a facebook miatt, merthogy az jobb, eroseb ketlem hogy face helyett lesz mas

2013. márc. 26. 01:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Gyűlölöm a facebookot. Pár kattintás és lényegében adott személyről egy csomó információ kikereshető. Én ilyet nem játszok. Teljesen ellentétben van az én: húzódj meg az árnyékban életfilozófiámmal. Szeretem az arctalanságot, a névtelenséget, és ha ezzel szembe megyek az aktuális trendekkel, még az sem érdekel.
2013. márc. 26. 10:19
 16/17 anonim ***** válasza:
jelölj be!
2013. márc. 26. 11:04
 17/17 anonim válasza:
A sok álmenőnek hogy tegyék magukat... valamint a sok Rxxbancnak hogy még több csitrixxsss képet tegyenek fel és tudjanak villogni .... Nem büszkeségből de egy elég dekorativ csaj vagyok de nekem nincs ilyen szarom le .. kamu !!!
2013. márc. 26. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!