Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez csak szerintem nagy dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem nagy dolog?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és van egy 18 éves barátom. Egyszerűen elhalmoz pedig nem várnám el. És ami a számomra legmeglepőbb, hogy csomószor csinál nekem saját kezűleg ajándékot. Például papírból fülbevalót (tök komoly lett) meg gitárpengetőből. Saját kezűleg nyakláncot amin közös képünk van. Meg még kalendáriumot is kaptam tőle. Szerintem ez annyira aranyos. Én nagyon értékelem az ilyesmit :) Fiúk ti szoktatok saját készítésű ajándékot adni vagy inkább veszitek a boltban?? 8 hónaja vagyunk együtt

18/L

2013. márc. 26. 14:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom... Ez a versengés hogy most kinek az ajándéka menőbb. Ez inkább gyerekes. Nagyon szép munkákat csinált nekem a barátom és hihetetlen boldoggá tesz vele. Dehát látom van akik nem tudják értékelni az apróságokat. Szerencsére neki is tetszenek az általam készített dolgok. Szeretek szőni fonni varrni festeni rajzolni. Jól kiegészítjük egymást. :)
2013. márc. 26. 14:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Ja,végül is,lehet hogy nem mindenki képes ilyesmire...Hát még nem valami öreg,veled együtt...

Azt tudom,hogy a pasik többsége nem csinál ilyen kedveskedést.De ha te boldog vagy töle,akkor mi a baj?

Örülök,hogy örülsz...Nekem nem esik le tőle az állam,de a célját elérte,nem?

2013. márc. 26. 14:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, miért vagy úgy felháborodva az ellenvéleményem? Arra voltál kíváncsi, hogy mások szerint ez nagy dolog, hát volt olyan, aki szerint nem az, ez van, ez a kérdés lényege pont.

Azt se értem minek írtad ki a kérdést, igazából nyilvánvalóan nem érdekel semmi, csak azt várod, hogy itt mindenki irigyeljen, hogy milyen szuper barátod van.

Szerintem egy jó kapcsolatban alapvető, hogy meglepik egymást ezzel-azzal a felek, mi is mindig meglepjük egymást a barátommal olyan dolgokkal, amiről tudjuk, hogy boldog lenne tőle, de ez tényleg alap dolog, tehát valójában nem nagy dolog igazából, ha érted hogy értem.

Viszont az fontos, hogy te is viszonozd, nem jó, ha csak ő lep meg folyton (és itt nem feltétlen ajándékokra kell gondolni, de figyelj rá nagyon, hogy mitől lenne bldog, aztán hajrá).

21L

2013. márc. 26. 15:34
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem azon háborodtam fel hogy valaki szerint nem nagy dolog. Hanem azon hogy gyerekes. Én is úgy gondolom hogy te hogy ez egy kapcsolat része hogy meglepjük egymást ezzel-azzal. De a hangsúly azon volt hogy saját készítésű. A fiúkra én úgy tudtam annyira ez nem jellemző. Ezért tettem fel a kérdést hogy megtudjam mennyire ritka ez a dolog.
2013. márc. 26. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!