Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire hátrány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire hátrány a távolság?

Figyelt kérdés
Fiúk...tényleg ennyire döntő ok egy párkapcsolatban a távolság...én úgy gondolom,ha két fél szereti egymást,akk a távolság az nem hátrány...sőt ismerem olyanokat is,akik már több éve így vannak együtt...sőt úgy gondolom,h a két fél közti vonzódást csak még jobban megerősíti...
2013. márc. 25. 23:20
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Ha két év múlva tutira utána tudsz költözni, akkor van értelme a dolognak.
2013. márc. 26. 07:59
 22/34 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy szerintem a távkapcsolatok csak átmeneti megoldásnak jók, hosszútávon sajnos nagyon ritkán működnek. Jó, persze vannak kivételek, de az emberek többségénél ez a helyzet. Ritkán találkoznak, és így kevés a személyes együttlét, a testi kontaktus, az ölelés, stb, meg nagyon hiányzik az, hogy a másik ott legyen melletted, és hát emiatt a legtöbbször a párok szép lassan eltávolodnak egymástól. Telefonon meg neten beszélni nem ugyanaz, mint személyesen. Emiatt sokszor egyszerűen csak kihűl a kapcsolat és előbb-utóbb vége lesz.

2 év esetleg még beleférne, ha utána tudnál menni, amikor végzel a sulival. De szerintem ez nem csak rajtad múlik, az is kell hozzá, hogy a barátod is akarja ezt a kapcsolatot. Ő meg láthatóan fáradságosnak érzi, hogy utazgasson miattad, és esélyt se nagyon ad ennek az egésznek. Ha már most így áll hozzá, akkor pedig nem hiszem, hogy sokáig tartana a dolog kettőtök között. Esetleg próbálj vele beszélni, hogy keressen valami munkát közelebb. Ha Kecskeméten talált, biztos lenne máshol is meló.

2013. márc. 26. 09:26
 23/34 anonim ***** válasza:
Eléggé nagy hátrány. Az a baj, hogy akinek lehet, hogy kellettem volna (bár lehet, hogy ezt csak a távolság miatt mondta), azzal minimum 200 km távolság van. A közelben viszont nem kellek senkinek: patthelyzet.
2013. márc. 26. 10:08
 24/34 A kérdező kommentje:
Tényleg ahova csak tudta beadta a jelentkezését,ide békés megyébe is,de csak Kecskeméttől kapott visszajelzést...eddig is csak hétvégente találkoztunk,mert én kollégista vagyok,mondtam neki,h itt is ez lenne a szisztéma,ugyanúgy tudnánk hétvégén is ütközni...de h az nem olyan,mert mikor itthon volt,és gondolt egyet beugrott hozzám kocsival...am neki nincs autója a szülei kocsiját használta míg itthon volt...de am meg,amit igazán akar az ember arra talál megoldást,amit pedig nem akar,arra kifogást,szval nincs miről beszélni...felfogtam...nem akarja...most mondhat nekem bármit,h így szeret úgy szeret...NEM...mert nem szeret...honnan tudja,h nem működne ha meg sem próbáljuk?
2013. márc. 26. 10:32
 25/34 anonim ***** válasza:
Nekem nagy hátrány mert ha nincs fizikai kontaktus nem tudok úgy kötődni. Az baromság h megerősiti az érzelmeket. A távolság egy dolgot csinál ELHALVÁNYÍTja és megöli őket.
2013. márc. 26. 10:56
 26/34 anonim ***** válasza:
ráadásul mindig ott lenne a félelem (bennem legalábbis) hogy megcsal...vagy ha talál valakit ott közelebb akkor elhagy én meg ott vagyok ahol a part szakad..ááá nem sose mennék bele távkapcsolatba nekem nem való
2013. márc. 26. 11:00
 27/34 A kérdező kommentje:
Tényleg amúgy annyira embere válogatja...nyílván nem lennék én sem kiakadva,ha nem lenne viszonyítási alapom...első barátommal is távkapcsolatban éltünk...jó,ő közelebb lakott hozzám,mert Túrkeve az békés megye...de azért ott is volt távolság...és ő akarta,ő eröltette,itt én voltam az,aki nem akart távkapcsolatot...mert nem éreztem úgy iránta,h azt mondjam,ezért a pasiért bármit...és ezért nem hiszem el azt sem a mostaniról,h szeret...mert ha szeretne...ideiglenesen belemenne...megpróbálná,de még meg se adja az esélyét rá...
2013. márc. 26. 11:15
 28/34 A kérdező kommentje:
Jahj de hülye vagyok,Túrkeve az nem békés megye...:D Meg vagy szédülve...de mind1,a lényeg a lényeg,h van távolság ott is
2013. márc. 26. 11:16
 29/34 A kérdező kommentje:
vagyok*
2013. márc. 26. 11:17
 30/34 anonim ***** válasza:
szerintem felejtsd el azt a pasit. ha nem ő az igazi akkor felesleges várni rá csak elvesztegeted az időt, hogy találj egy tökéletesebb kapcsolatot.
2013. márc. 26. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!