Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire hátrány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire hátrány a távolság?

Figyelt kérdés
Fiúk...tényleg ennyire döntő ok egy párkapcsolatban a távolság...én úgy gondolom,ha két fél szereti egymást,akk a távolság az nem hátrány...sőt ismerem olyanokat is,akik már több éve így vannak együtt...sőt úgy gondolom,h a két fél közti vonzódást csak még jobban megerősíti...
2013. márc. 25. 23:20
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:

Számomra igen. Nincs jogsim se kocsim. Inkább a sétálós fajta vagyok. tökéletes távolságra lakik a barátnőm (félóra gyalog) ami perfekt arra nézve hogy ne kelljen plusz pénzt költenem ha átakarok menni hozzá meglepni pár órára mégha esik is a hó vagy eső. Ha egy városnyi távolság lenne közöttünk még azis belefér. ha bajvan/látniakarom tudok menni és nincs a szomszéd lépcsőházba hogy megöljük a személyes szabadságot.

Ha több órányi távolság van az már sok szvsz. megszokott időközönkénti találkozó. nincs a meglepetés mert szinte képtelen dolog. Igen. persze vannak akiknek működik. én nemtudnám elképzelni hogy nekem működjön nagyon hosszú távon

2013. márc. 25. 23:24
 2/34 anonim ***** válasza:
19/f . bocs ez kimaradt
2013. márc. 25. 23:25
 3/34 A kérdező kommentje:
:/ Hát köszönöm...mind1,beletörődöm,mást úgy sem tudnék tenni...
2013. márc. 25. 23:25
 4/34 anonim ***** válasza:
mért olyat válasszak akk messze lakik az úgy nekem szenvedés nah meg a testi kontaktus hiánya ... ezek fejében egyszerübbközelkeresni ... de én fiú vagyok megszámomra nem olyan fontos a szerelem mint neked ...
2013. márc. 25. 23:30
 5/34 anonim ***** válasza:
Nekem évekig működött. Sokat jelentett a lány.
2013. márc. 25. 23:30
 6/34 anonim ***** válasza:
keress valakit aki a közeledben él. ezt is tudod csinálni. Plusz ne add fel a dolgot egy névtelen arctalan ember szavára a neten. én a saját véleményem írtam le . Én személyszerint hiányolnám a személyes beszélgetéseket ha heti 1 napra vagy akár még ritkábbra ritkulnának a találkozások. Hosszú távra tervezek szóval tudni akarom miujság van vele. és azért neten beszélgetni közelsem olyan mint szemtőlszembe
2013. márc. 25. 23:31
 7/34 A kérdező kommentje:
Igazából idevalósi ahova én is...csak nem számolt azzal,h én képbe jövök,addigra ő már beadta a jelentkezését munkaügyben messze...és felvették,velem meg nem tudott mit kezdeni,mondta h szeret,így-úgy,de a távolság az nem oké..mondjuk én békés megyei vagyok,ő meg Kecskeméten dolgozik,tehát...nem tudom...100 km van közöttünk..
2013. márc. 25. 23:33
 8/34 A kérdező kommentje:
Igen-igen,én is ezt mondtam neki,h nem szeret...ha szeretne nem lenne hátrány a távolság,van egy bnőm akinél ugyanez van,ott lakik ahol én is,és az ő párja meg Pesten dolgozik,tehát sokkal messzebb is van mint az enyém...mondtam neki,h ha havonta 2x látja akkor havonta 2x,de vele marad,mert szereti...
2013. márc. 25. 23:35
 9/34 anonim ***** válasza:

Igen. nagyon kevés férfi kedvéért viselném el. Olyannal nem is ismerkedem akik 50kmen túl vannak, mert felesleges. Sablonos undormány, hogy nem számít a táv. Nem akarnék senkit megkötni ha talál olyat aki közelebb van és akivel boldogabb lehetne, többször tudnának talizni.

21/N

2013. márc. 25. 23:36
 10/34 anonim ***** válasza:
Másik, hogy egy távkapcsolat drága. Nem lehet elvárni, hogy 10 ezreket költsön a másik. Későbbi vitákban ez felhasználható fegyver, hogy ő bezzeg mennyit tett a kapcsolatért...
2013. márc. 25. 23:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!