Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire hátrány a távolság?
Számomra igen. Nincs jogsim se kocsim. Inkább a sétálós fajta vagyok. tökéletes távolságra lakik a barátnőm (félóra gyalog) ami perfekt arra nézve hogy ne kelljen plusz pénzt költenem ha átakarok menni hozzá meglepni pár órára mégha esik is a hó vagy eső. Ha egy városnyi távolság lenne közöttünk még azis belefér. ha bajvan/látniakarom tudok menni és nincs a szomszéd lépcsőházba hogy megöljük a személyes szabadságot.
Ha több órányi távolság van az már sok szvsz. megszokott időközönkénti találkozó. nincs a meglepetés mert szinte képtelen dolog. Igen. persze vannak akiknek működik. én nemtudnám elképzelni hogy nekem működjön nagyon hosszú távon
2013. márc. 25. 23:24
2013. márc. 25. 23:25
3/34 A kérdező kommentje:
:/ Hát köszönöm...mind1,beletörődöm,mást úgy sem tudnék tenni...
mért olyat válasszak akk messze lakik az úgy nekem szenvedés nah meg a testi kontaktus hiánya ... ezek fejében egyszerübbközelkeresni ... de én fiú vagyok megszámomra nem olyan fontos a szerelem mint neked ...
2013. márc. 25. 23:30
Nekem évekig működött. Sokat jelentett a lány.
2013. márc. 25. 23:30
keress valakit aki a közeledben él. ezt is tudod csinálni. Plusz ne add fel a dolgot egy névtelen arctalan ember szavára a neten. én a saját véleményem írtam le . Én személyszerint hiányolnám a személyes beszélgetéseket ha heti 1 napra vagy akár még ritkábbra ritkulnának a találkozások. Hosszú távra tervezek szóval tudni akarom miujság van vele. és azért neten beszélgetni közelsem olyan mint szemtőlszembe
2013. márc. 25. 23:31
7/34 A kérdező kommentje:
Igazából idevalósi ahova én is...csak nem számolt azzal,h én képbe jövök,addigra ő már beadta a jelentkezését munkaügyben messze...és felvették,velem meg nem tudott mit kezdeni,mondta h szeret,így-úgy,de a távolság az nem oké..mondjuk én békés megyei vagyok,ő meg Kecskeméten dolgozik,tehát...nem tudom...100 km van közöttünk..
8/34 A kérdező kommentje:
Igen-igen,én is ezt mondtam neki,h nem szeret...ha szeretne nem lenne hátrány a távolság,van egy bnőm akinél ugyanez van,ott lakik ahol én is,és az ő párja meg Pesten dolgozik,tehát sokkal messzebb is van mint az enyém...mondtam neki,h ha havonta 2x látja akkor havonta 2x,de vele marad,mert szereti...
Igen. nagyon kevés férfi kedvéért viselném el. Olyannal nem is ismerkedem akik 50kmen túl vannak, mert felesleges. Sablonos undormány, hogy nem számít a táv. Nem akarnék senkit megkötni ha talál olyat aki közelebb van és akivel boldogabb lehetne, többször tudnának talizni.
21/N
2013. márc. 25. 23:36
Másik, hogy egy távkapcsolat drága. Nem lehet elvárni, hogy 10 ezreket költsön a másik. Későbbi vitákban ez felhasználható fegyver, hogy ő bezzeg mennyit tett a kapcsolatért...
2013. márc. 25. 23:39
Kapcsolódó kérdések: