Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki? Nagyon seretem, csak nagy köztünk a távolság?
Figyelt kérdés
Van egy csaj. Mind a ketten végzősök vagyunk. Az interneten ismerkettünk össze, és nagyon megkedveltem. Eddig csak egyszer találkoztunk mert ő más városban él, de én nagyon szeretem őt, és én se vagyok közömbös neki.Megértem vele magamat, olykor órákat beszélgetünk, egy hullámhosszon vagyunk. Mit tegyek?2013. márc. 17. 15:23
2/7 anonim válasza:
sokminden attól függ h távolság mekkora...ha túl sok akkor egy idő után a kapcsolat rovására fog menni
3/7 anonim válasza:
Ha nem lakik annyira messze tőled hívd el,hogy talizzatok!
5/7 A kérdező kommentje:
Igen. Néha szóba kerül.
2013. ápr. 4. 20:12
6/7 anonim válasza:
Magyarországon nincsenek távolságok.
7/7 anonim válasza:
tini/elsö szerelem, mindenkinek volt ilyen. Ha problema akkor hagyd abba, keress mast, ha mindenaron öt akarod (bar ezt ketlem, mert akkor nem ide irkalnal), akkor ugy kell alakitanod az eletedet, hogy együtt legyetek. Csak ilyenkor nagyot koppanhat az ember amikor felhagyja otthon a biztosabb eletet, elmegy a csajhoz vagy hasonlo es rajön, hogy platoi volt, elöben mar nem is olyan jo a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!