Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos vagy erkölcstelen?

Figyelt kérdés
4 éve vagyok egyutt a barátommal,minden jól működött,mig tavaly megcsalt,lefeküdt egy lánnyal,egy vilag omlott ossze bennem,elegge jonak lattam a kapcsolatunkat elotte,nem szamitottam megcsalasra.Raadasul szine egy evig eltem hazugsagban,s nem is tole kellett megtudnom mit tett.Tudni kell,hogy tavkapcsolatban eltunk/elunk az elejetol fogva.(havi egy talalkozas)Tortent azonban valami…megismertem egy fiut,talalkoztam vele,s tortent egy s mas,(kis kezimunka)de konkret behatolas nem tortent!Nem tudom mondjam e el a paromnak?!.Tudom,hog SOHA nem bocsajtana meg nekem,holott o rosszabbat tett velem.Nem akarom elvesziteni!Ket lehetoseg all fent:vagy elmondom neki es veget er a kapcsolatunk,vagy hallgatok es lelkiismeret furdalassal elek,ha ez nem mulik el.Szerintetek mit tegyek?22/Lany
2013. márc. 23. 23:11
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Erkölcstelen, tőle is, tőled is. Szakítsatok. A kapcsolatotok egy hazugság.
2013. márc. 23. 23:16
 2/3 Gyakori Ferenc ***** válasza:

1. Számomra a távkapcsolat nem kapcsolat.

2. Megcsalt, ergo amint ezt megtudtad ki kellett volna dobnod.

3. Mond el neki, legalább kap egy kis pofont, ha már ő is adott.

4. Mond el neki, és érjen véget ez az egész, mert (kérdésedre válaszolva) erkölcstelen.

Ha már valaki megcsal valakit, az azt jelenti, hogy a másik nem elég jó neki. Ezt szerintem még az alkoholra se lehet fogni, mert én akárhányszor, akármennyire leittam magam, soha nem csaltam meg a barátnőimet, pedig alkalom lett volna rá.

E R K Ö L C S T E L E N :)

2013. márc. 23. 23:27
 3/3 anonim ***** válasza:

biztos együtt kell maradnotok?

egyébként ne mondd el. de ha legközelebb a részéről, vagy a magad részéről bizonytalanságot éreznél, akkor üljél le vele, és beszéld meg, hogy szerinted nem jó, ha így folytatjátok. akkor nem lesz egyikőtökben se tüske. remélhetőleg.....

2013. márc. 23. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!