Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Illene az ilyeneknek az egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illene az ilyeneknek az egy részét kifizetnem a páromnak?

Figyelt kérdés

Még nincs saját kocsim, de sokszor kell kocsival mennem ide-oda a munkám miatt.

A páromnak van két kocsija és az egyiket használhatom bármikor. Már szinte többet használom mint Ő.

Illene a szervizek és a hasonló dolgokat kifizetnem? Múltkor is volt olajcserén, 90 ezerbe került. Múlt héten vett rá új gumikat 300 ezerért. Egy csomót költ rá és ő alig használja.

2013. márc. 23. 16:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagytok közös kasszán, akkor tankolj bele te, de a szervizt, olajcserét, gumikat szerintem állja ő, legfeljebb kérdezd meg, hogy adjál-e bele.
2013. márc. 23. 17:09
 12/15 A kérdező kommentje:

"Hát ha jól keresel, akkor kérdezd meg,"

Ez az, hogy nem keresel túl jól.

Én ezt a kocsit nem tudnám fenntartani. Mert hiába hápog egy-két nagyokos egy ilyen kocsinál ilyen árakkal kell számolni.

"Ha nem vagytok közös kasszán, akkor tankolj bele te, de a szervizt, olajcserét, gumikat szerintem állja ő,"

Külön kasszán vagyunk. Tankolni én szoktam, kivéve ha ő néha elmegy vele valahova akkor általában tele tankolja aztán nekem.

Tankolni még bírom. Ha nem nyomom neki akkor azért tűrhető fogyasztása van:)

2013. márc. 23. 17:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha hobbiból fenntart egy ilyen kocsit, nem hiszem, hogy rászorul. Megkérdezheted, hogy nem e gond ez neki, de ha tudja, hogy nem keresel olyan jól és zavarná, hogy amortizálod, akkor már ő szólt volna.
2013. márc. 23. 17:29
 14/15 anonim ***** válasza:
52%
Én a csaj helyébe beelőztelek volna a fizetés témával kapcsolatban,vagy is megmondtam volna neked kerek perec hogy ha ilyen sűrűn használod te a kocsit én meg szinte sose,hát akkor légyszi ugyan álljad már a kocsi fenntartási költségeit.Persze nem vagyunk egyformák de azért furcsa hogy neked nem jutna eszedbe magadtól hogy rákérdezz a hogy a helyett hogy itt teszed fel a kérdést! Már ne is haragudj de neked sincs sok eszed! Azon agonizálsz hogy milyen sokat költ a csaj a kocsira ,pedig nem is használja és még kérdezed hogy illik-e megkérdezni ?! Nahát komolyan röhögnöm kell az ilyen bugyuta embereken!Te jó ég,hol élsz te a holdon?!
2013. márc. 25. 19:11
 15/15 A kérdező kommentje:

"Azon agonizálsz hogy milyen sokat költ a csaj a kocsira ,pedig nem is használja és még kérdezed hogy illik-e megkérdezni ?! Nahát komolyan röhögnöm kell az ilyen bugyuta embereken!Te jó ég,hol élsz te a holdon?!"

Milyen CSAJ?:))

És még én élek a holdon mikor Te még a kérdést sem vagy képes értelmezni?:))

Na nekem meg ezen kell röhögnöm:))

"Nekem sincs sok eszed":)))

2013. márc. 25. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!