Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illene az ilyeneknek az egy részét kifizetnem a páromnak?
Még nincs saját kocsim, de sokszor kell kocsival mennem ide-oda a munkám miatt.
A páromnak van két kocsija és az egyiket használhatom bármikor. Már szinte többet használom mint Ő.
Illene a szervizek és a hasonló dolgokat kifizetnem? Múltkor is volt olajcserén, 90 ezerbe került. Múlt héten vett rá új gumikat 300 ezerért. Egy csomót költ rá és ő alig használja.
"Hát ha jól keresel, akkor kérdezd meg,"
Ez az, hogy nem keresel túl jól.
Én ezt a kocsit nem tudnám fenntartani. Mert hiába hápog egy-két nagyokos egy ilyen kocsinál ilyen árakkal kell számolni.
"Ha nem vagytok közös kasszán, akkor tankolj bele te, de a szervizt, olajcserét, gumikat szerintem állja ő,"
Külön kasszán vagyunk. Tankolni én szoktam, kivéve ha ő néha elmegy vele valahova akkor általában tele tankolja aztán nekem.
Tankolni még bírom. Ha nem nyomom neki akkor azért tűrhető fogyasztása van:)
"Azon agonizálsz hogy milyen sokat költ a csaj a kocsira ,pedig nem is használja és még kérdezed hogy illik-e megkérdezni ?! Nahát komolyan röhögnöm kell az ilyen bugyuta embereken!Te jó ég,hol élsz te a holdon?!"
Milyen CSAJ?:))
És még én élek a holdon mikor Te még a kérdést sem vagy képes értelmezni?:))
Na nekem meg ezen kell röhögnöm:))
"Nekem sincs sok eszed":)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!