Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Illene az ilyeneknek az egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illene az ilyeneknek az egy részét kifizetnem a páromnak?

Figyelt kérdés

Még nincs saját kocsim, de sokszor kell kocsival mennem ide-oda a munkám miatt.

A páromnak van két kocsija és az egyiket használhatom bármikor. Már szinte többet használom mint Ő.

Illene a szervizek és a hasonló dolgokat kifizetnem? Múltkor is volt olajcserén, 90 ezerbe került. Múlt héten vett rá új gumikat 300 ezerért. Egy csomót költ rá és ő alig használja.

2013. márc. 23. 16:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen,főleg ha megteheted.
2013. márc. 23. 16:17
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
ezt vele kéne megbeszélned. előfordulhat, hogy hallani sem akar róla. egyébként igen, illene.
2013. márc. 23. 16:23
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp beszéld meg vele. Én valószínűnek tartom, hogy nem hagyja majd kifizetni, de neked mindenképp rá kell kérdezned!
2013. márc. 23. 16:25
 4/15 anonim ***** válasza:
38%

Olajcsere 90ezerért? Titeket nagyon átb.sztak.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: ezt meg kell hogy beszéljétek. Mi nem ismerjük a párodat, fogalmunk sincs hogy ő ezt elvárja e vagy sem. De mivel a kapcsolatok alapja a kommunikáció, állj elé, és tisztázzátok le a helyzetet.

2013. márc. 23. 16:29
 5/15 anonim ***** válasza:
69%
Milyen autó ez??????? Mi 50 ezerért vettünk rá 4 új gumit, és az árban benne volt a szerelés meg valami kiegyensúlyozás vagy mi?!? Az olajcserét nem tudom mennyi, de 90 ezerért sokallom egy kicsit!
2013. márc. 23. 16:32
 6/15 anonim ***** válasza:
56%

"Olajcsere 90ezerért? Titeket nagyon átb.sztak."

Látszik, hogy még nem volt pár éves prémium kategóriás autód:))

Kérdező!

Beszéld meg a pároddal! Szerintem úgyse fogja elvárni!

2013. márc. 23. 16:32
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy az összegeken van a téma, nyilván attól is függ, hogy az illető márkaszervízbe viszi az autóját, vagy a helyi sarki autószerelőhöz.

Szerintem itt nem az a kérdés, hogy illene-e beleadnod, hanem hogy illene-e erről beszélned vele! Szerintem erre a válasz az, hogy mindenképpen igen! Ajánld fel neki, hogy mivel te jársz vele javarészt, ezért beszállnál a fenntartási költségekbe. Majd ő eldönti, hogy szeretné-e ezt, avagy sem.

2013. márc. 23. 16:44
 8/15 A kérdező kommentje:

"Milyen autó ez??????"

2010-es Mercedes CLS350

Nincs is semmiféle átb@szás. Erre, ehhez ezek ennyibe kerülnek. Gondolom te sem ilyen autóra vettél 50 ezerért gumit? Vagy tévedek?:))

Itt lehet érdeklődni az olajcsere árakról:

[link]

Itt meg lehet gumikat nézni (a legolcsóbb rávaló darabja 54 ezer):

[link]

2013. márc. 23. 16:46
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

6-os, de jót röhögtem rajtad :D

A válaszod után gondolkodtam rajta, hogy leírjam e a foglalkozásom, de úgy döntöttem hogy felesleges. Engem csak megmosolyogtatnak az ilyen primitív kötözködők, te meg jobban jársz ha nem szégyenítelek meg, és nem húzlak fel, így legalább nyugodtan alszol.

Azt pedig nem fogom leírni hogy milyen autóim vannak, mert egyrészt nem tartozik ide (rád meg végképp) másrészt egy anonim oldalon nem feszélyez semmiféle megfelelési kényszer, szóval hagyom hogy gondolj amit akarsz :)

És itt most befejeztem.

2013. márc. 23. 16:47
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha jól keresel, akkor kérdezd meg, de nem hiszem, hogy annyira szüksége lenne rá.
2013. márc. 23. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!