Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaucho18 kérdése:
Az normális, ha egy nő megcsalja az élettársát és azzal nyugtatja a lelkét, hogy azért tette, mert alig létesítettek sexuális életet?
Figyelt kérdés
2013. márc. 22. 11:12
11/15 anonim válasza:
Bocs, nekem valamiért úgy jött le, hogy a kapcsolata alatt 4, azaz veled összese 5 szeretője is volt.
Beszélgettek ti erről? Mit gondol az egészről, az akkori viselkedéséről? Úgy gondolja, hogy helyesen cselekedett, amikor megcsalta az élettársát? Ha igen, én elmagyaráznám neki, hogy nem ez a megoldás ilyen problémákra. Sőt, a gyerekszülés sem.
12/15 anonim válasza:
Én kihajitanám a helyedbe. Másokat megcsalt Téged nem fog tipikus kamu duma... ha annyi pénzem lenne ahányszor hallottam már milliomos lennék!!
13/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta, azért szült az élettársának, mert a pasi nagyon akart már gyereket és alapjába véve szerette is! 3 olyan kapcsolata volt, ami pár hónapos volt (az ő állítása szerint mind komoly), és volt 1 amikor csak sexelt, akkor felment egy pasi lakására, aki már régóta fűtötte az agyát, és a mai napig nem tudja, hogy miért tette meg...
2013. márc. 22. 11:50
14/15 anonim válasza:
ettől ne várj sokat, élettárs , mellett mindig volt szerető, nem komoly, ugyan már, valakivel élek mellette nem lehet komoly kapcsolat,
Te tudod, de ez nem hihető nekem, míg oda van egy másik férfivel, valakinek vigyázni is kell a gyerekre
ez duma, ha valakivel nem megy a kapcsolat, akkor v változtatunk v szétválunk,
nem normális, ilyenen már túl vagyok és nem tettem meg N
15/15 anonim válasza:
Csak annyit a válaszadók álszentségéről, hogy van itt egy másik kérdés, ahol a férfi akarja pont ezért megcsalni a feleségét, és elég sokan írták neki hogy tegye meg....ennyit arról, hogy milyen alszentek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!