Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit tegyek? Kicsit huje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Kicsit huje a kerdes.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez most nem ojan nagy valami, de nekem igen is az! A pasimnak mindig is hoszu haja volt es iszonyuan jol all neki! imadom nezni mikor megrazza v mikor fesulkodik, egyszeruen megtudnek bolondulni erte! most ez ugy jon ki mindha a hajaba lennek szerelmes pedig nem igy van! tegnap pedig eloallt vele h le fogja vagni.... azthittem h meghalok! (egyszer volt neki levagva, hat ne tugyatok meg h h nezett ki... :\'( ) de meg ha jol allna neki meg nem is lenne semmi baj, de neki egyaltalan nem all jol ha rovid... nem tudom h most mit csinaljak, nagyon jol tugya h meghalnek ha levagatja, vagy csak azert csinalja h szakitsunk?! mert en nem is tudnek ranezni... tegnap egesz este sirtam.... es ez most tok komoj.... kerlek ne hujesegeket irjatok, mert nekem ez nagyon faj.. oja n mindta szakitanank, mert az mar nem az a fiu akit en szeretek... en a vegen meg szakitok vele, hiaba szeretem, meg minden, nagyon jo vele de ha a feje nem szep valakinek, akkor szerintem ti se ereznetek jol magatokat vele...
2009. szept. 17. 10:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nooormális vagy? Ha rádjönne pár plusz kiló és a barátod ugyanezeket érezné, sőt! szóvá is tenné, hogy már nem is tudom szeretlek-e így?, jesszus! Neked hogy esne? Elmondanád mindenféle köcsögnek. Na, te pontosan ugyanilyen vagy!Ha szereted, akkor szereted!És ki tudja, lehet, hogy még jobban be fog jönni rövid hajjal. Vagy talán ettől félsz, hogy rövid hajjal majd más lányoknak is megtetszik, aztán mész a levesbe? Bízzál már magadban!
2009. szept. 17. 13:56
 12/17 anonim ***** válasza:

Esküszöm, te nem vagy normális. Komolyan, ennél nagyobb probléma ne legyen a kapcsolatotokban. Ha emiatt szakítanál vele, nem is szereted igazán. Attól még hogy levágatja a haját, ugyanaz az ember marad. És emiatt sírtál egész este? Hát bocsi, de ez tényleg szánalmas.

Egyébként inkább tanuld meg újra az ABC-t, mert úgy látom, te csak a j betűt ismered, de a ly-t nem. Szerinted mióta írjuk pontos j-vel pl. a hülye meg a komoly szavakat? Kérlek tanulj meg írni, mert ez nagyon gáz!

19/L

2009. szept. 17. 14:11
 13/17 anonim ***** válasza:
A helyesírásod tényleg borzasztó.Azt hittem a hüjét Hofi óta csak viccből írják az emberek így. :) Ezek szerint nem.A tudja pedig dj-vel van írva nem gy-vel. Persze ez nem nyelvtan óra,csak zavarja az ember szemét.A kérdésre a válasz pedig szintén az,amit a többiek már nagyon jól kifejtettek,hogy butaság a haja miatt ekkora hisztit levágni.Ő ugyanaz az ember marad,az más kérdés,hogy neked a külseje a minden és ez most jól meg is látszik.Pár év múlva reméljük érettebb leszel és nem fog számítani ilyen apróság,sokkal inkább,hogy egy normális,hűséges és korrekt párod legyen,aki szeret téged.Hajától függetlenül. :)
2009. szept. 17. 14:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyelvtan: 1-es.

Írd már meg, mennyi idős vagy! :-D

Én végig röhögtem, amíg olvastam. Ezt nem hiszem el. :-D

2009. szept. 17. 16:15
 15/17 A kérdező kommentje:
okee... 14 vagyok... de eszben tenyleg 2.... talan nem fog neki ojan roszul alni.. remeleeeem!
2009. szept. 17. 21:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen én is remélem h nem fog neki OJAN rosszul állni...jesszus...legalább olvasnád el a helyesírásodra vonatkozó kommenteket...
2009. szept. 18. 07:57
 17/17 anonim ***** válasza:
mekkora hulye vagy,elkenyesztetett depis.jatszodj jatek hajasbabaval.siralmas
2012. jan. 20. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!