Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Kicsit huje a kerdes.
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez most nem ojan nagy valami, de nekem igen is az! A pasimnak mindig is hoszu haja volt es iszonyuan jol all neki! imadom nezni mikor megrazza v mikor fesulkodik, egyszeruen megtudnek bolondulni erte! most ez ugy jon ki mindha a hajaba lennek szerelmes pedig nem igy van! tegnap pedig eloallt vele h le fogja vagni.... azthittem h meghalok! (egyszer volt neki levagva, hat ne tugyatok meg h h nezett ki... :\'( ) de meg ha jol allna neki meg nem is lenne semmi baj, de neki egyaltalan nem all jol ha rovid... nem tudom h most mit csinaljak, nagyon jol tugya h meghalnek ha levagatja, vagy csak azert csinalja h szakitsunk?! mert en nem is tudnek ranezni... tegnap egesz este sirtam.... es ez most tok komoj.... kerlek ne hujesegeket irjatok, mert nekem ez nagyon faj.. oja n mindta szakitanank, mert az mar nem az a fiu akit en szeretek... en a vegen meg szakitok vele, hiaba szeretem, meg minden, nagyon jo vele de ha a feje nem szep valakinek, akkor szerintem ti se ereznetek jol magatokat vele...
Nem csak hülye a kérdés, de még helyesírási hibával is tele van.
2009. szept. 17. 10:31
2/17 anonim válasza:
Úristen! Irány vissza a bölcsibe! Ha rövid hajjal már nem is az a fiú, akit szeretsz, akkor te a hajába vagy szerelmes! Rövid hajjal még ugyanazok maradnak a tulajdonságai, az erényei, a személyisége stb stb, lehet h kicsit megváltozik az arca, de könyörgöm attól még Ő marad!
Nekem is van több haverom akik levágatták a hosszú hajukat és kezdetben fura volt nagyon, meg úgy gondoltam em áll nekik jól, idővel meg már azt is elfelejti az ember h hogy néztek ki hosszú hajjal, akkor meg az a fura.
2009. szept. 17. 10:32
3/17 anonim válasza:
Ez már a szánalmon túl van, nem tudom mit mondjak.
2009. szept. 17. 10:41
4/17 anonim válasza:
Drágám!Mennyi idős vagy?Nem álltál kétszer sorban mikor az észt osztogatták igaz?
Nem lehetsz ennyire oda azért mert levágatja a haját!Ne csináld már.És még azt mered mondani,hogy szerelmes vagy belé?És ha egy balesetben elveszítené az egyik ujját?Juj akkor már nem is ő lenne mi?Zombivá változik vagy mi?????
Én aszt mondom,hogy vágassa le te pedig megérdemled,hogy egyedül maradj,ha ilyen ostobaságok miatt képes vagy vele szakítani!
Majd kérd el a levágott haját és azt ölelgesd esténként!
2009. szept. 17. 10:46
5/17 A kérdező kommentje:
Heh, ez nem is rosz otlet... De komojan! :D :D
2009. szept. 17. 10:49
6/17 anonim válasza:
Úristen. Hidd el cica, te nem vagy szerelmes, csak a külseje fog meg a srácnak, a belseje nem... Szegény, ha tudná...
2009. szept. 17. 11:04
7/17 anonim válasza:
Szerintem levágatja és eladja a haját, a pénzből pedig vesz valami nagy ajándékot neked.
Ha ezt teszi, nagyobb hüjje, mint te. :)
2009. szept. 17. 11:35
8/17 anonim válasza:
Na hallod aranyanya jobb is ha szakítasz vele, szegény srác sokmindent fog megúszni egyszerre. Hagyjad hadd vágassa le a haját, te ezért kidobhatod, ő pedig megússza azt, hogy majd azt kelljen mondania, hogy ezt az egész kapcsolatot meg se említsék neki. ;)
Hajrá
P-87
2009. szept. 17. 11:44
9/17 anonim válasza:
Nem szoktam ilyeneket írni, de könyörgöm nézd meg, hogy melyik szavakat írjuk j-vel és melyiket ly-nal, hidd sok égéstől kíméled meg magad a jövőben vele.
2009. szept. 17. 12:29
10/17 anonim válasza:
Amúgy komolyabban beszélve kicsinyt. Persze, hajon összeveszni és sírni az nevetséges. Viszont a motiváció. Ha a srác TUDJA (és ebben nem vagyok biztos, a nők sokszor feltételeznek olyat pasikról ami nagyon nincs úgy, a pasik nem értenek a JELEKBŐL, velünk BESZÉLNI kell), hogy a lánynak fontos a haj, akkor vagy lázadni, szabadulni akar, vagy a csajt kidobni. Csak nincs gerince eléállni, esetleg nem is tudja magáról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!