Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, hogyan reagálnátok?
Teljesen igaza van 8-asnak. Érett felnőtt ember ilyenen nem akad ki!
Én is az extől kapott párnán alszom na és?? D:
(nem fényképes, akkor meg??) Semmi rossz nincs ebben szerintem.
És a plüssök is a mai napig ott vannak az ágyamon. Eszembe se jutott eltenni. Csak a fényképét tüntettem el, hogy ne emlékeztessen folyton. A többi tárgyról nem jut eszembe már. Én telefont is kaptam tőle ki kellett volna dobnom azt is,??? Ne hülyéskedjünk már!!
Figyi, nálam meg az exem tréningfelsője maradt ott, és bevallom, én szoktam hordani. De nem mint erekjét hanem mert kényelmes. És már el is felejtettem hogy kié volt eredetileg.
Nem lehet, hogy fázott előző este, és fölvette azt a pulcsit???
Csak mert mint írtam, velem előfordul...
8as vagyok.
nem alszom a párnán,csak az ágyba van,vagy annak a környékén,nem képes mmeg semmi,a mostani barátomtól is kaptam párnát,azt szoktam ölelgetni meg ilyenek,szerintem nincs benne semmi. Miért akadna ki tőle? Azt se tudja,hogy honnan van... kidobni meg nem fogom,mert ne lehetne az ágyon?:D Szerintem nincs ebbe semmi..
Dehogy kell kezeltetned magad, csak az ehhez való hozzáállásodon kell egy picit változtatnod :)
Meg kevesebbet féltékenykedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!