Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok egy ilyen tartalmú levél után? Mi zajlana le a fejetekben?

Figyelt kérdés
Tegnap barátom a facére kapott egy üzenetet,amit pont én is vele együtt olvastam. Egy csaj írta neki ezt: "Szia. Ma van 5 éve hogy megismerkedtünk. Boldog 5. évfordulót." és ez mellett volt pár röhögő fej.. Kérdőre vontam barátomat,ő meg azt válaszolta röhögve hogy ez csak egy vicc,a csaj az unoka tesója és csak azért írta ezt mert 5 évvel ezelőtt jött le először ebbe a városba. Még barátom akadt ki rám mert hogy kérdőre mertem őt vonni felháborodott hangemben. Minden nap együtt vagyunk,kivéve mikor melózik. Annyi hogy heti 1x nem találkozunk mert néha egyedül is akar lenni. Egyébként a néhai vitákat leszámítva jól megvagyunk egymással. Kicsivel több mint 1 éve vagyunk együtt. De lényegében mi a bizonyíték arra hogy tényleg az unokatesója és nem holmi szeretője aki azért írta ezt mert sejtette hogy látni fogom a levelet,és esetleg szét akar minket választani? Én 20, barátom 26 éves.
2013. márc. 16. 14:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
nekem ebben az a vicces, h miért olvassátok együtt egymás üzeneteit? én ilyet sose csinálok.. az exemnél derültek ki dolgok, itt nem akarom:( de sztem nyugodj le, ez nem jelent semmit, lehet h tényleg az unokatesója! nekem is vannak rokonaim, akiket még életemben nem láttam..
2013. márc. 16. 14:52
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Tán nem hülye annyira, hogy ha rejtegetni valója lenne akkor előtted olvasgassa leveleit, nem gondolod? Nem kell túl reagálni, rögtön a dolgokat. Van pasim, és vannak fiú haverjaim is, és szoktunk mi is igy hülyülni.

21/N

2013. márc. 16. 15:01
 3/23 anonim ***** válasza:
jaja, mi a fiúhaverjaimmal azt is irjuk egymásnak h "tudod h szeretlek" meg h "ne fürgyééé le":D de ennek semmi mögöttes háttere nincs:D
2013. márc. 16. 15:05
 4/23 anonim ***** válasza:

"De lényegében mi a bizonyíték arra hogy tényleg az unokatesója..."

Talán elhihetnéd neki...

2013. márc. 16. 15:05
 5/23 anonim ***** válasza:
miért nem hiszel neki? 26 évesen azért már nem ilyen gyerekes az ember, h csak úgy szeretőt tartson, egy ilyen fiatal barátnő mellett, nem gondolod?:D
2013. márc. 16. 15:06
 6/23 anonim ***** válasza:
Ha a szeretője lenne, gondolod, hogy a barátod ott előtted olvasgatná a csaj leveleit? Szerintem túlreagálod. Legyél egy kicsit több bizalommal a párod felé.
2013. márc. 16. 15:07
 7/23 A kérdező kommentje:
Van egy játék a facen amivel szokott játszani. Most nem ő ment fel rá hanem én az engedélyével,láttam van egy levele. Szóltam neki,és így nézte meg előttem,és olvastam el vele együtt. Az az érdekes hogy mikor kérdőre vontam még ő háborodott fel. Illetve mikor kérdeztem tőle hogy szokott-e vele máskor is beszélni,azt mondta hogy igen,néha,talán havi 1x. Ha ez így van,és azt mondja nekem mindig hogy nincs mit titkolnia előlem akkor nem értem hogy miért csak az az egy szövegrész volt a csajtól,amit tegnap ìrt neki. Barátom még vissza sem írt neki. Azt mondta majd vissza ír.. na most ha máskor is szoktak beszélgetni akkor ott kéne lennie a régebbi beszélgetésnek is. De mivel nem volt ott,gondolm mindig törli. Ez pedig arra utal hogy azért törli mert vmi olyat beszélgetnek amit nem kéne tudnom. Más levelét nem szokta szelektálni.. És hogy miért ne akarna egy fiatal lány mellett lenni? Nem tudom. Lehet másra vágyik.
2013. márc. 16. 15:18
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne is haragudj, de sztem ez óriási butaság a részedről. Persze, hogy még neki áll feljebb, hiszen azzal gyanúsítgatod, hogy az unokatesója a szeretője. Szimplán csak hidd el a srácnak, hogy a csaj csak rokon, és ennyi. Ne kombinálj.

27n

2013. márc. 16. 15:49
 9/23 anonim ***** válasza:
ez már kombózás.. normális, h megsértődik, mi oka lenne rá? nem irt vissza neki, mert játszottál.. ennyi..
2013. márc. 16. 16:31
 10/23 anonim ***** válasza:
Rinyapics@ vagy... Szerencsétlen srác...
2013. márc. 16. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!