Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok egy ilyen tartalmú levél után? Mi zajlana le a fejetekben?
Szerintem ezt már csak túlkombinálod. Biztosan nem azért írt vissza később, amikor te már nem voltál a gépnél, mert titkolózni akart (különben eleve el sem olvasta volna ott előtted a levelet), hanem nyilván azért várt vele, mert te magad is írtad, hogy te akkor éppen játszottál a barátod gépén. Gondolom a barátod úgy volt vele, hogy megvárja, amíg befejezed a játékot és ő is odafér a gépéhez, aztán majd válaszol. Nyilván nem volt neki olyan sürgős, hogy emiatt rögtön kitúrjon téged a helyedről, hanem egyszerűen úgy gondolta, ráér akkor is visszaírni az unokatesójának, ha te már nem játszol a gépén. De ezt már tényleg túlspilázod szerintem.
Miért, te mindig mindenkinek azonnal válaszolsz, aki ír neked? Csak mert velem pl rendszeresen megesik, hogy valamit már délelőtt elolvasok, de csak este írok vissza, amikor már hazaértem, leültem a kis popsimra és végre van egy szabad, nyugodt órám, hogy leüljek a géphez és rendesen válaszoljak az üzenetekre. Szerintem ebben nincs semmi extra.
Ja, és még egy kérdés: te hány unokatesóddal levelezel? Én csak az egyikkel. De pl most volt a szülinapom, amire írt a másik két unokatestvérem is, és tőlük pl az volt a legelső üzenet itt facebookon. Nem azért nem volt előzménye a levelezésünknek, mert én galád módon kitöröltem mindet, nehogy véletlenül meglássa a barátom, hogy az unokaöcsém levelet írt, hanem azért nincs előzménye, mert egyszerűen ezelőtt még nem váltottunk egyetlen árva levelet sem! Ha volt valami, akkor telefonon felhívott, üzent a nagymamával, küldött nekem képeslapot, vagy mittudomén. De ennyi.
Ne komplikáld túl. A barátod előbb-utóbb megunja a féltékenykedést, és szakít veled. Próbálj egy kicsit jobban bízni benne. Ha eddig nem adott neked okot arra, hogy bizalmatlan lény vele, akkor ne keress a kákán is csomót, mert ezzel csak a kapcsolatodat teszed kockára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!