Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok egy ilyen tartalmú levél után? Mi zajlana le a fejetekben?

Figyelt kérdés
Tegnap barátom a facére kapott egy üzenetet,amit pont én is vele együtt olvastam. Egy csaj írta neki ezt: "Szia. Ma van 5 éve hogy megismerkedtünk. Boldog 5. évfordulót." és ez mellett volt pár röhögő fej.. Kérdőre vontam barátomat,ő meg azt válaszolta röhögve hogy ez csak egy vicc,a csaj az unoka tesója és csak azért írta ezt mert 5 évvel ezelőtt jött le először ebbe a városba. Még barátom akadt ki rám mert hogy kérdőre mertem őt vonni felháborodott hangemben. Minden nap együtt vagyunk,kivéve mikor melózik. Annyi hogy heti 1x nem találkozunk mert néha egyedül is akar lenni. Egyébként a néhai vitákat leszámítva jól megvagyunk egymással. Kicsivel több mint 1 éve vagyunk együtt. De lényegében mi a bizonyíték arra hogy tényleg az unokatesója és nem holmi szeretője aki azért írta ezt mert sejtette hogy látni fogom a levelet,és esetleg szét akar minket választani? Én 20, barátom 26 éves.
2013. márc. 16. 14:51
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rinya p*csa.. És ha nem lenne titkolnivalója előlem,és tényleg az unokatestvére lenne,akkor nem csak akkor írna vissza a csajnak ha nem vagyok itt. Másrészt akkor a levél tartalmát sem törölné ki mintha nem is beszéltek volna..
2013. márc. 25. 11:57
 12/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt már csak túlkombinálod. Biztosan nem azért írt vissza később, amikor te már nem voltál a gépnél, mert titkolózni akart (különben eleve el sem olvasta volna ott előtted a levelet), hanem nyilván azért várt vele, mert te magad is írtad, hogy te akkor éppen játszottál a barátod gépén. Gondolom a barátod úgy volt vele, hogy megvárja, amíg befejezed a játékot és ő is odafér a gépéhez, aztán majd válaszol. Nyilván nem volt neki olyan sürgős, hogy emiatt rögtön kitúrjon téged a helyedről, hanem egyszerűen úgy gondolta, ráér akkor is visszaírni az unokatesójának, ha te már nem játszol a gépén. De ezt már tényleg túlspilázod szerintem.

Miért, te mindig mindenkinek azonnal válaszolsz, aki ír neked? Csak mert velem pl rendszeresen megesik, hogy valamit már délelőtt elolvasok, de csak este írok vissza, amikor már hazaértem, leültem a kis popsimra és végre van egy szabad, nyugodt órám, hogy leüljek a géphez és rendesen válaszoljak az üzenetekre. Szerintem ebben nincs semmi extra.

Ja, és még egy kérdés: te hány unokatesóddal levelezel? Én csak az egyikkel. De pl most volt a szülinapom, amire írt a másik két unokatestvérem is, és tőlük pl az volt a legelső üzenet itt facebookon. Nem azért nem volt előzménye a levelezésünknek, mert én galád módon kitöröltem mindet, nehogy véletlenül meglássa a barátom, hogy az unokaöcsém levelet írt, hanem azért nincs előzménye, mert egyszerűen ezelőtt még nem váltottunk egyetlen árva levelet sem! Ha volt valami, akkor telefonon felhívott, üzent a nagymamával, küldött nekem képeslapot, vagy mittudomén. De ennyi.

Ne komplikáld túl. A barátod előbb-utóbb megunja a féltékenykedést, és szakít veled. Próbálj egy kicsit jobban bízni benne. Ha eddig nem adott neked okot arra, hogy bizalmatlan lény vele, akkor ne keress a kákán is csomót, mert ezzel csak a kapcsolatodat teszed kockára.

2013. márc. 25. 14:33
 13/23 A kérdező kommentje:
Én általában azonnal visszaszoktam írni a leveleimre,ez persze attól függ mennyire hosszú. Egy személynek szoktam csak néhány nap után visszaírni. Egy unokatesómmal sem tartom a kapcsolatot,próbáltam de gondolom úgy gondolják mivel túl messze vagyunk egymástól így így sok értelme nincs. Megbíznék benne ha nem lenne benne azok az emlékek amikor többször rajta kaptam kisebb hazugságokon. És mikor rákérdeztem letagadta. De mikor bebizonyítottam neki hogy igen is hazudott,már magyarázkodott,és én jöttem ki belőle rosszul mint általában mindig. És bármit gondoljatok,komolyan kitörölte a beszélgetést azzal a lánnyal ezért nem hiszem hogy csak egy unokatestvér lenne. Másrészt ő egy másik gépnél ült akkor mikor én az övén játszottam,így ha akart volna visszaírhatott volna. Komolyan,nem dramatizálom a helyzetet túl,de úgy vagyok vele hogy én még azt is elmondom neki ami talán nem is olyan fontos. Én mindent megbeszélek vele. Nem szemét módján állítom most be őt,csak azt mondom hogy bizonyítékom van arra hogy törölte a lány levelét vagy is csak az aznapi beszélgetést meg amit most utóbb vasárnap váltott vele mikor nem voltam párommal. Mondtam neki ha annyira akarnak beszéljenek egymással,csak azt kérem hogyha itt vagyok és a lány ráír akkor legyen olyan kedves és beszélgessenek előttem is,mert ha nincs semmi tényleg,akkor megnyugszom és nem lesz ebből több vita. Ő váltig állítja hogy nem beszélt vele,nyugodtan nézzem meg,de az a baj hogyha visszanézném,csak azt látnám hogy ott az a "szia" ami nem a múltkori hanem most vasárnapi. Ebből is tudom hogy törölte,már csak azért is mert az év fordulós dolog sincs már ott. :/ Én a tényeket mondom,nem hisztizek.
2013. márc. 27. 07:40
 14/23 anonim ***** válasza:
akkor most nem is ez a gondod, hanem az h máskor is hazudott, nem? miben?
2013. márc. 27. 12:47
 15/23 anonim ***** válasza:
Hát hallod, ha tényleg eltűnt az az évfordulós szöveg, vagyis ki lett törölve, akkor szerintem is van itt valami....
2013. márc. 29. 13:00
 16/23 anonim ***** válasza:
Az már eleve gyanús, hogy többször beszél vele és nincs előzmény, vagy hogy heti 1x "egyedül akar lenni". Aki egyedül akar lenni, az nem szerelmes.
2013. márc. 29. 13:15
 17/23 anonim válasza:
ezt rohadt*l túlkombináltad szivecském
2013. márc. 29. 13:15
 18/23 anonim ***** válasza:
Aki egyedül akar lenni, az nem szerelmes. - ezt ugye nem gondoltad komolyan?:D
2013. márc. 29. 15:42
 19/23 A kérdező kommentje:
Ő úgy gondolja hogy a hét minden napján együtt vagyunk és akar egy kis pihenőt is amikor nem vagyok vele,és azt az időt magára tudja fordítani. Mint pl. egyedül fürdeni-kinyújtani a lábait (nincs baja a közös fürdéssel de néha jó egyedül is,ezzel számomra nincs is gond.) Továbbá olvasni szeretne,filmet nézni,vagy csak játszani a gépen,elnyújtózni az ágyán egyedül mikor alszik vagy elmenni a haverokkal valamerre és nem mindig velem. Stb. A chatet kikapcsolja gondolom azért (még ha nem is mondja meg) mert mondtam neki múltkor hogyha legközelebb rád ír,szeretném látni a beszélgetéseteket. Gondolkodásom szerint ha ki van kapcsolva a chate senki nem látja fent. A csaj sem. Így nem is fog ráírni. Egyébként egy nagyon eszes a párom de előbb utóbb úgy is lebuktatom ha tényleg van vmi,csak a megfelelő pillanatra várok amikor is bizonyítékom van arra amire kell..
2013. márc. 29. 16:29
 20/23 A kérdező kommentje:
Kedves 17-es. Miért kombinálom túl?
2013. márc. 29. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!