Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok egy ilyen tartalmú levél után? Mi zajlana le a fejetekben?
Figyelt kérdés
Tegnap barátom a facére kapott egy üzenetet,amit pont én is vele együtt olvastam. Egy csaj írta neki ezt: "Szia. Ma van 5 éve hogy megismerkedtünk. Boldog 5. évfordulót." és ez mellett volt pár röhögő fej.. Kérdőre vontam barátomat,ő meg azt válaszolta röhögve hogy ez csak egy vicc,a csaj az unoka tesója és csak azért írta ezt mert 5 évvel ezelőtt jött le először ebbe a városba. Még barátom akadt ki rám mert hogy kérdőre mertem őt vonni felháborodott hangemben. Minden nap együtt vagyunk,kivéve mikor melózik. Annyi hogy heti 1x nem találkozunk mert néha egyedül is akar lenni. Egyébként a néhai vitákat leszámítva jól megvagyunk egymással. Kicsivel több mint 1 éve vagyunk együtt. De lényegében mi a bizonyíték arra hogy tényleg az unokatesója és nem holmi szeretője aki azért írta ezt mert sejtette hogy látni fogom a levelet,és esetleg szét akar minket választani? Én 20, barátom 26 éves.2013. márc. 16. 14:51
21/23 A kérdező kommentje:
Egy barátnőm szerint ha teszem azt ami lehetetlen együtt van vele 5 éve és velem 1 éve,de velem a hét minden napján együtt van,1 nap kivételével,akkor az kapcsolat nem lehet vele,mert az hogy mondjuk heti 1x találkozzanak,nos egy ilyen kapcsolatot ilyen formában nem lehet fent tartani. Ha pedig kavarnának akkor nem számolják mióta vannak együtt.
2013. márc. 29. 16:33
22/23 anonim válasza:
1- nekem is ki van kapcsolva a chatem, de ettől még megtalálnak az emberek. nem értem itt az összefüggést. másodszor pedig, teljesen normális, h egyedül akar lenni. ne fojtsd meg..
23/23 A kérdező kommentje:
Igazából itt a lényeg a levél tartalma volt és hogy csak akkor beszélnek egymással mikor nem vagyok jelen,majd aztán törli a beszélgetést mintha mi sem történt volna. A kérdésem pedig úgy szólt hogy "ti hogyan reagálnátok egy ilyen tartalmú levélre?" Én gondolom hogy ha tényleg nincs mit titkolnia előlem akkor egyrészt nem tagadná le hogy beszéltek másrészt nyugodt szívvel előttem is pötyögnének egymásnak..
2013. márc. 30. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!