Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit reagálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit reagálnátok, ha a párotok ezt mondaná?

Figyelt kérdés

Egy hónapja vagyok együtt egy sráccal.Részéről van szerelem,részemről még nincs. Én épp munkát keresek,és most úgy tűnik összejön egy nem is túl rossz munka. Eddig vele így a munka ,mint olyan nem került szóba,persze tudta,hogy nekem nincs. És tegnap elújságoltam neki,hogy lesz munkám végre,erre ő azt mondta,hogy de mért akarok dolgozni? Hát mondom,mert az emberek szoktak dolgozni,ezt annyira talán nem kell magyarázni. Erre azt mondja,hogy de mellette egy barátnője sem dolgozott,mert ő biztosítaná nekem is amire szükségem lenne! Hát meglepődtem,de mondtam neki,hogy az nekem nem pálya. Senkitől nem akarok semmilyen téren függni,hogy aztán meg majd a fejemhez legyen vagdosva. És ezen besértődött,hogy ő nem akarja,hogy én dolgozzak! Hát én meg egyre jobban kezdem azt érezni,hogy ez a srác uralkodni akar rajtam,aztán később azt is megszabná,hova mehetek,meg hova nem. Szóval ha ezen a nézetén nem változtat,én tuti kilépek ebből a kapcsolatból.

ti mit gondoltok erről?

23/N

2013. márc. 16. 09:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt gondolom, amit te. Nehogy már megmondja, hogy dolgozzál vagy sem. Én sem akarnám, hogy bárki eltartson, van saját életem is.
2013. márc. 16. 09:36
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Örülök amiért végre egy érett felfogású nőt láthatok:D

Am igen jól teszed h így gondolkozol...ne várd el h még együtt sem vagytok, máris elkezdjen utasítgatni, pláne h még munkát sem talált a szerencsétlen

2013. márc. 16. 09:37
 3/17 anonim ***** válasza:
54%

Jaj de örülnék egy ilyen barátnak! Az enyém pont azért cseszeget, hogy menjek már el dolgozni mert beszűkül minden szórakozási lehetőségünk meg ne ő fizessen örökké mindent. Igaza van DE HA EGYSZER NEM TALÁLOK SEMMIT?!

Szerintem ezt meg tudjátok beszélni. Én amugy szivesen otthon maradnék ha kérné, ha nem alakulna ki belőle hierarchia harc.

2013. márc. 16. 09:39
 4/17 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Ki nem talált munkát? Ez most annyira nem volt tiszta!

2013. márc. 16. 09:40
 5/17 anonim válasza:
Nem kell csak azért eldobnod egy jó munkalehetőséget, mert a párod azt gondolja, hogy majd ő eltart téged. Ez nem is biztos, hogy így lenne! Ha meg úgy érzed, hogy uralkodni szeretne feletted, és már nem érzed jól magad a párkapcsolatban, akkor szerintem hagyd el...de ez a te döntésed!
2013. márc. 16. 09:40
 6/17 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem hiába dolgozol ha a pasi felfogásával gondok vannak az akkor is ki fog ütkozni. Ha nincsenek akkor pedig nyugodtan otthon maradhatsz az sem okoz gondot. Ezt ki kell tapasztalnod
2013. márc. 16. 09:41
 7/17 anonim ***** válasza:

Én nem találtam 24/L

A párom dolgozik és csomó mindent ő fizet

2013. márc. 16. 09:41
 8/17 anonim ***** válasza:
Nagyon helyesen gondolkodsz, én is így látom a dolgokat. Magadat mindenképpen fenn kell tudnod tartani, mert egy kapcsolat bármikor befuccsolhat, és akkor mi lesz? A mai világban már nagy luxus lenne, ha egy nő nem dolgozna és eltartatná magát, és nem csak anyagi oldalról, hanem azért is hogy ha baj van legyen menekülőút a kapcsolatból. 24/N
2013. márc. 16. 09:42
 9/17 A kérdező kommentje:

09:39!

Mert az ilyen kapcsolatok pont arról híresek,hogy nincs hierarchia harc! Szerintem 100-ból max egy olyan pasi van,aki ilyet felajánl és cserébe nem vár el semmit,csak szeretetet. De én nem akarok kitartott nő lenni. Így alakulnak ki a "luxusk.rvák". A pasi fizet mindent a nőnek a nő meg mit tud érte adni? Szexet.

2013. márc. 16. 09:42
 10/17 anonim ***** válasza:
Ne függj töle én azt mondom mert aztán még könnyen a fejedhez vághatja utólag a dolgokat hogy ők tartott el meg ilyesmi!ne legyél senkinek kiszolgáltatva
2013. márc. 16. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!