Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok, ha a párotok haverja flörtölne párotokkal?
A párom haverja flörtölt velem az utcán, tetszem neki. Nem tudta, hogy én vagyok a párom barátnője, és én sem láttam ezt a haverját.
Na mindegy, kiderült, hogy ki kicsoda, és azóta ő a legjobb fiúbarátom. Viszont még mindig flörtölget velem, és hát néha kacérkodom vele én is..
Sosem csalnám meg a párom, imádom őt, ezek tényleg ártalmatlan flörtök. Ezekről tud a párom is és még csak nem is féltékeny.
Azt hittem, hogy teljesen féltékeny lesz, de semmi.. Szerintetek ez miért lehet? Tudja, hogy bejövök a haverjának...
Örülj, hogy megbízik benned! :-)
(Egyébként is, a féltékenység egy teljesen felesleges dolog. Ha akarod, úgyis megcsalod, ha meg nem akarod, akkor úgysem.)
Az ilyen ártatlan flörtöknek pedig egyetlen titka van: nagyon jól kell tudni, hogy hol a határ. Amíg ezt tudjátok, addig nincs baj.
Szerintem ezt a párod is valahogy így érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!