Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok, ha a párotok ezt mondaná?
nem dugópajtások vagyunk, erről szó sincs..
nem tudom ezt hogy kezeljem, jelneleg látni se bírom
4 hónap alatt már eljutottatok addig, hogy bőven vannak kisebb viták...Plusz anyagiasak vagytok.
Ez bizony szexkapcsolat, még ha nem is annak tartod.
nem költi rám a többszörösét, erről szó sincs. mindenki a saját dolgait fizetni, nem várom el tőle, hogy ő vegyen nekem ezt azt. 1-1 gyros vagy fagyi a tétel, nem aranynyaklánc.. (csak a példa miatt)
mellesleg rajtam veri le, hogy mennyit költ rám, közbe a haverjait sorra hívja sörözni meg stb., tőlem nem egyszer visszakérte az este fogyasztását ( 3 sör árát), tőlük nem. ami nem is baj, mert nem kell (és nem is tudna miből) eltartania..
1. Vagy észre sem veszed, hogy mégis többet költ rád, mert a legtöbb nőnek teljesen természetes, csak a hiányát veszik észre és akkor persze smucig bunkók vagyunk.
2. Ha viszont így van ahogy leírtad akkor a pasid biztos, hogy nem szeret téged akármit is higyj. Egy férfi csak akkor hozza elő az anyagiakat ha nincsenek mélyebb érzelmei a nő iránt és mivel szerinted a haverjait meg simán meghívja erre-arra ezért kifejezetten skótnak sem lehet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!