Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy reagálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok, ha a párotok ezt mondaná?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt, kisebb vitákból van bőven, ma azonban szóvá tette hogy ő mennyit költ rám, mire én csak emlékeztettem hogy a védekezésre eddig csak én költöttem (óvszerrel védekezünk). erre azt válaszolta hogy ő biztos nem fog arra költeni..lehet egy kapcsolatban ilyet mondani?
2012. szept. 15. 15:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nem lehet ilyet mondani,hatalmas nagy szemétség ez tőle...hogy a francba lehet ezt tűrni?gyerekedre majd fog költeni????gondolj ebbe bele....
2012. szept. 15. 15:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez nem igazán a meghitt kapcsolat jele. Ti csak dugópajtások vagytok egymásnak.
2012. szept. 15. 15:05
 3/13 A kérdező kommentje:

nem dugópajtások vagyunk, erről szó sincs..

nem tudom ezt hogy kezeljem, jelneleg látni se bírom

2012. szept. 15. 15:07
 4/13 anonim ***** válasza:

4 hónap alatt már eljutottatok addig, hogy bőven vannak kisebb viták...Plusz anyagiasak vagytok.

Ez bizony szexkapcsolat, még ha nem is annak tartod.

2012. szept. 15. 15:09
 5/13 anonim ***** válasza:
Csak az érme egyik oldalát mutatod. Mégis mennyit költ ő rád??? Lehet, hogy az óvszerek többszörösét?
2012. szept. 15. 15:10
 6/13 A kérdező kommentje:

nem költi rám a többszörösét, erről szó sincs. mindenki a saját dolgait fizetni, nem várom el tőle, hogy ő vegyen nekem ezt azt. 1-1 gyros vagy fagyi a tétel, nem aranynyaklánc.. (csak a példa miatt)

mellesleg rajtam veri le, hogy mennyit költ rám, közbe a haverjait sorra hívja sörözni meg stb., tőlem nem egyszer visszakérte az este fogyasztását ( 3 sör árát), tőlük nem. ami nem is baj, mert nem kell (és nem is tudna miből) eltartania..

2012. szept. 15. 15:14
 7/13 anonim ***** válasza:
nem semmi a csávód....ne haragudj de eléggé buta dolog lenne vele maradni=\\\ez egy szemét féreg,amúgy is a barátnőre költeni kell!!!kész...nehogy már sört meg fagyit sajnáljon már az ember...
2012. szept. 15. 15:19
 8/13 anonim ***** válasza:
szerintem ezt csak méregből mondta, mert épp veszekedtetek. Persze nem örül neki, hogy sokat kell költenie, mert gondolom nem szereti elkölteni a pénzét.
2012. szept. 15. 15:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Bocs, de ha 4 hónap után ilyenek merülnek fel, ez a kapcsolat megdöglött, sajnálom. Ha valaki szeretek, eszembe se jutna neki ilyeneket felhánytorgatni. A barátod egy bunkó és ami még gázabb, egyértelműen nem szeret.
2012. szept. 15. 15:21
 10/13 anonim ***** válasza:

1. Vagy észre sem veszed, hogy mégis többet költ rád, mert a legtöbb nőnek teljesen természetes, csak a hiányát veszik észre és akkor persze smucig bunkók vagyunk.

2. Ha viszont így van ahogy leírtad akkor a pasid biztos, hogy nem szeret téged akármit is higyj. Egy férfi csak akkor hozza elő az anyagiakat ha nincsenek mélyebb érzelmei a nő iránt és mivel szerinted a haverjait meg simán meghívja erre-arra ezért kifejezetten skótnak sem lehet mondani.

2012. szept. 15. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!