Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy reagálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok, ha a párotok ezt mondaná?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt, kisebb vitákból van bőven, ma azonban szóvá tette hogy ő mennyit költ rám, mire én csak emlékeztettem hogy a védekezésre eddig csak én költöttem (óvszerrel védekezünk). erre azt válaszolta hogy ő biztos nem fog arra költeni..lehet egy kapcsolatban ilyet mondani?
2012. szept. 15. 15:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

szerintem is szemét beszólás volt...nem csak a te dolgod a védekezés hanem mindkettőtöké...mi 5 éve vagyunk együtt, 3 éve szedek fog.gátlót és egyszer sem engedte a párom hogy én vegyem meg....

szerintem ülj le komolyabban a pároddal és beszéljétek meg...

2012. szept. 15. 15:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát szerintem egy ilyen gyökérrel még leülni se érdemes ezt megbeszélni.Tárgyalni ugyanis csak intelligens emberekkel lehet. Ez egy olyan epic probléma, hogy erre még azt az időt se érdemes pazarolni, hogy az ember megvitassa. Lapát, menjen a hulladék közé.
2012. szept. 15. 15:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Vagy megbeszélés, vagy fel is út, le is út néki.

Aki nem érez irántunk mélyebben + anyagias, az szokta felhánytorgatni a pénzt. (Úgy gondolja talán, költhetné jobb, és fontosabb dologra is a pénzét mint rád? Ergo sajnálja rád.)

2012. szept. 15. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!