Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok arra, ha a párotok társkeresőn lenne?
nálam kiverné a biztosítékot, az tuti..
ha nekem azt mondaná, hogy "kinyitotta a kaput", akkor én megmondanám neki, hogy tessék, akkor menj csak ki rajta, én meg duplára zárom mögötted..
nekem a volt barátom csinált ilyet. én jöttem rá véletlenül, persze felregisztráltam h. mit csinál,és a volt -azota egyik "nagy" szerelmének irogatott.
persze kamunévvel és adatokkal...
végül letörölte magát és felhagyott vele.
de a mi kapcsolatunk már akkor is eléggé haldoklott,amiben csak az a szép, hogy azota se engedtük el igazán a másikat. és ez nekem egyre nehezebb,de nem tudom azt mondani h. holnaptol ne keressük egymást, és ő sem,mert nem olyanok vagyunk alapbol.
azt nem tudom tanácsolni h. hagyd el,mert mint irták idö kérdése, hisz anno én se voltam képes..és nálunk igen hosszu, fájdalmas vég lett.
ha van benned erő megtenni és képes is vagy,az nagyon jo. nekem nem volt. neki is nehezen,de rájöttem nem szeretett ö már akkor ha ilyen könnyen lemondott rolam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!