Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti erre hogyan reagálnátok?
Sajnos a barátommal csak hétvégente találkozunk, és mostanság már rendszeressé vált, hogy a hétvégi találkát is együtt töltjük a haverjánál.. Elmegyünk hozzá, ott vagyunk végig.. már megkértem,hogy oké, legyen a barátokkal is, nem akarom én eltiltani, de azért én is itt vagyok, és én nem a haverjaihoz jövök,hanem hozzá.. "Rendben.." Nem rég csörög a telefon.."Szia..holnap szalonnasütés.. gyertek" ... persze, mi megyünk.. mondtam neki,hogy elég rosszul esik,hogy engem folyton elhanyagol, a haverjánál pedig én nem érzem jól magam,hiszen többet vagyunk ott , mint együtt.. erre ő: "akkor menj haza, de én felmegyek.."
Jelenleg nem szólunk egymáshoz már órák óta..
Szerintetek?
Sajnos igen.. ezért vágta a fejemhez, hogy nekem nincsenek barátaim..
De, igenis vannak barátaim, csak én megtalálom a helyes utat.. Nem akkor megyek a barátnőkhöz, amikor a barátommal lehetek..
Szerintem egyértelmű!
Szakíts! Ennek így semmi értelme! Ez nem kapcsolat, ez egy találkozás egy pasival aki nem rokon..de akár az is lehetne...te lehet h szereted mert túl naív vagy...de jobban tennéd ha elgondolkodnál a szakításon!
Nála ahogyan az 1-es is írta! Barátok majd te!
Normálisan ez úgy működne, ha csak hétvégente tudtok találkozni akkor együtt legyetek, okés menjetek el időnként bulizni de ne csak arról szóljon a hétvége de nálatok arról szól...
amúgy meg ha vele maradsz akkor azt mondom rád h..."tipikus hüllye naiv női gondolkodás"--> ésssssss rád illene is az itt vitatott téma! Hogy ki kell?? abunkó nem törődöm típusú pasi..
jajj istenem...
évek azok jönnek mennek , telnek ide oda...szoktak szakítani 1 év után de 20 év után is!
Nem te lennél az első!
- HA VALAMI ELROMLOTT ÉS NEM LEHET MEGJAVÍTANI AKKOR VENNED KELL ÚJAT , AZ ÚJ AZ DRÁGA ÉS SOKBA KERÜL OLYKOR.., DE A VÉGÉN MEGÉRI MERT JÓ LESZ MEGINT HOSSZÚ IDŐRE! ---> értelmezd amit írtam!
elhiszem szakítani nem könnyű..ő is kérdőre von meg jön a sok duma h nem jó..mi nem jó??,ne csináld már...akkro húzz a f@szba, kösz b@zdmeg...majd jönnek az egymás fejéhez vágások...MERT kevesen tudnak "szépen szakítani".
De nálatok eljött az ideje drága!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!