Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Hogyan reagálnátok le, ha a párotok megmondaná, hogy inkontinenciás zavarai vannak, ezért nem mer veled aludni? Eltudnátok ezt fogadni, vagy azonnal szakítanátok vele? 23/F
21. században élünk. Már feltaláltak rá gyógymódokat, gyógyszereket.
Egyébként én nem szakítanék a párommal akár ilyen akár más jellegű problémája, betegsége lenne. Nem is zavarna.
Kitartanék mellette jóban, rosszban. Nagyon sokat jelent nekem. Becsülni kell a másikat, nem pedig eldobni mint egy egy kilyukadt ruhát mondjuk.
Ha már itt tartunk, elég gerinctelenségnek tartom, hogyha valaki elhagyja a párját ilyen jellegű gondok miatt.
Özön gyógyszer, gyógymód létezik, műtét is segíthet.
Akkor hagynám el, ha ő ebbe beletörődik, és az akarást sem látom, hogy változtatni akar rajta.
Nekem ilyen ember barátnak se kéne, nemhogy párkapcsolatba ami arról szól, hogy egymást segítsük óvjuk és a bajban megfogjuk a kezét. Gondolom Te is csak a szexért vagy vele meg h ne legyél egyedül. Normális felnőtt érett szerelmes férfiban ilyen fel sem merül! Csak a puhatestűekben!
Bár még azokban is több a gerinc mint néhány emberben!!
Inkább sok őszinte ellenség mint egy hamis barát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!