Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítanátok a párotokkal ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a párotokkal ha televarratná magát? (lent)

Figyelt kérdés

Felmerült az ötlet párom részéről, hogy szeretné teletetováltatni a karját. Nos ez engem ez egy kicsit taszít, egyáltalán nem tetszik. Nagyon szeretem őt, ezért úgy gondolom képes leszek majd elfogadni a tetkót. De azért félek is egy kicsit, hogy mi van ha nem? Ha már ott lesz rajta és látom minden nap. Viszont nem akarom megakadályozni ha tényleg ezt szeretné.

Ti mit tennétek?

2012. dec. 12. 09:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én még örülnék is neki, mert imádom a tetoválásokat :)

Persze csak mértékkel és érzéssel...

22/N

2012. dec. 12. 09:13
 2/12 anonim ***** válasza:
Rá se Ránts! :)
2012. dec. 12. 09:16
 3/12 El Greco ***** válasza:
Mértékkel elviselhető.
2012. dec. 12. 09:18
 4/12 Jézus :) ***** válasza:
"Nekäm a lílek a fontos, nem a testy, ezt örökre jegyezd mäg!"
2012. dec. 12. 09:28
 5/12 anonim válasza:
Én is szívem szerint varratnék magamra, de a szakmám miatt nem tehetem meg. Több potenciális munkahelyen is rossz pont lett volna, ha van rajtam. Ez egy íratlan szabály, ott dolgozó ismerősök mondták, hogy alkaron, nyakon és egyéb, gyakrabban látható helyeken ne legyen, mert mínuszból indulok. Persze ha ő nem ilyen munkakörökben dolgozik, és nem tervez a jövőben olyan helyen dolgozni, ahol vannak ilyen íratlan szabályok, akkor csináltasson. Ezt csak egy lehetséges, ésszerű ellenérvként írtam, ami irrelevánssá válik, amennyiben rá az ez előtti mondat vonatkozik.
2012. dec. 12. 09:36
 6/12 Jézus :) ***** válasza:

Szegény ez a Világ. Egyből előítéleteink vannak, ha meglátunk egy tetoválást.

"Szomjúságot oltani jöttem, de mind ittasan találtam."

2012. dec. 12. 09:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem mindket alkarom tele van varrva meg sem taszitom az embereket. Ugy gondolom mindenki maga donti el, hogy mit szeretne magan csinaltatni. Mi sem nezzuk le azokat a noket akiknek szilikon melluk van vagy valamilyen egyeb modositason esett at. Ha az en baratnom azt mondana, hogy nem birja elviselni a tetkot akkor viszlat, nem ezen kell mulnia egy kapcsolatnak, foleg nem 2012/13ban mar. 25/F
2012. dec. 12. 10:06
 8/12 Syrakusa ***** válasza:

Szerintem butaság a "félelmed"!Mi taszít egy igényes tetoválásban?Sok mester művészi szinten dolgozik.HA ezért otthagynád akkor nem szereted!

Rühelem azokat az embereket akik előítéletesek a tetováltakkal szemben/Oke,hogy nem tetszik,de azért nem minden rossz ami nem tetszik...../,de ez lehet azért van ,mert Nekem is van és még lesznek is tetoválásaim......

25/F

2012. dec. 12. 12:06
 9/12 anonim ***** válasza:

nekem is van pár és nem zavarna, ha a pasim ilyesmire készülne, mert elfogadnám, hogy az Ő teste.

Az egyetlen dolog, amiért taszítana, ha az egészet pókokkal akarná befedni. Fóbiás vagyok.

2012. dec. 12. 12:43
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Manapság már sajnos nőknél is nagy divat a tetoválás. Ha a barátnőm a gyönyörű testét ilyesmivel tenné végleg tönkre, ás úgynézne ki mint valami irkafirka fal, rögtön eltakarítanám. nem tetszik a tetoválás semmilyen formában.
2012. dec. 12. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!