Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a párotokkal ha televarratná magát? (lent)
Felmerült az ötlet párom részéről, hogy szeretné teletetováltatni a karját. Nos ez engem ez egy kicsit taszít, egyáltalán nem tetszik. Nagyon szeretem őt, ezért úgy gondolom képes leszek majd elfogadni a tetkót. De azért félek is egy kicsit, hogy mi van ha nem? Ha már ott lesz rajta és látom minden nap. Viszont nem akarom megakadályozni ha tényleg ezt szeretné.
Ti mit tennétek?
Én még örülnék is neki, mert imádom a tetoválásokat :)
Persze csak mértékkel és érzéssel...
22/N
Szegény ez a Világ. Egyből előítéleteink vannak, ha meglátunk egy tetoválást.
"Szomjúságot oltani jöttem, de mind ittasan találtam."
Szerintem butaság a "félelmed"!Mi taszít egy igényes tetoválásban?Sok mester művészi szinten dolgozik.HA ezért otthagynád akkor nem szereted!
Rühelem azokat az embereket akik előítéletesek a tetováltakkal szemben/Oke,hogy nem tetszik,de azért nem minden rossz ami nem tetszik...../,de ez lehet azért van ,mert Nekem is van és még lesznek is tetoválásaim......
25/F
nekem is van pár és nem zavarna, ha a pasim ilyesmire készülne, mert elfogadnám, hogy az Ő teste.
Az egyetlen dolog, amiért taszítana, ha az egészet pókokkal akarná befedni. Fóbiás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!