Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti hogyan reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogyan reagálnátok erre?

Figyelt kérdés
Lányok, ha az egyik fiú évf.társatoktól egy tök jó animációs kis rövidfilmet kapnátok e-mailben, mit szólnátok hozzá? A szöveg az mellé, hogy "te jutottál róla eszembe". Levágná, hogy szeretnék tőle valamit? 21l és 24f
2013. márc. 6. 19:35
 1/10 A kérdező kommentje:
főiskolai évf. társ
2013. márc. 6. 19:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Ja, és a csajjal ismerősök vagyunk fb-on, de igazából csak ott... nem beszélgettünk még soha sulin kívüli dolgokról, és nem adott még egyértelmű "jeleket", hogy "hahó!!! itt vagyok, hódíts meg te idióta"....
2013. márc. 6. 19:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Attól függ miről szól a film. Ha csak kedveskedő, aranyos, akkor semmi gond, de ne legyen profán, meg azért nem árt tudni megmagyarázni hogy miért pont a lány jutott eszedbe róla. szóval ne vízilovakról szóljon meg ilyesmi.
2013. márc. 6. 19:39
 4/10 A kérdező kommentje:

Nagyjából arról szól, hogy egy fiúnak a metrón megtetszik egy lány, de az ajtó bezárul, majd a fiú égen-földön keresi, de nem találja. végül meglátja a szemközti iroda ablakában a lányt, és elkezd papírrepülőket hajtogatni, és átdobálni hozzá (mert az integetését nem veszi észre). Egyik repülő sem ér célba, a fiú elkeseredik, majd a sok eldobált repülőt felkapja a szél, és a fiút is, a város másik oldalán a lányt is "vezetni kezdik", végül egymásra találnak a repülőket követve.

semmi extra, de ennyi.

2013. márc. 6. 19:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Őszintén én nem biztos hogy levágnám.... Attól függ miről szól a kis film... Ha valami szerelmes dolog, akkor talán kapizsgálnám. :)) Sok sikert! :)
2013. márc. 6. 19:52
 6/10 A kérdező kommentje:

Szóval ha ilyet kapna, mire gondolna? vagy nem kellene mellé a szöveg?

szöveg nélkül mit gondolna ha csupán a filmet küldeném? Vagy mindegy?

2013. márc. 6. 19:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Láttam ezt a rövidfilmet, nagyon édes.....de nem feltétlenül vágja szerintem le rola hogy akarsz vmit....a szoveg mindenkepp fontos szerintem

Saját vélemény: habar nekem a kisfilm tetszett, az ilyen csajozasi probalkozas nem jonne be....ha nem mered egyenesen a szemembe mondani csak igy burkoltan akkorvegy luzer vagy aki fel az elutasitastol.....ez van

2013. márc. 7. 18:19
 8/10 A kérdező kommentje:

Igazából valami olyasmit kéne írnom neki szövegként, hogy miért vagy ilyen búvalbszott? Ritkán mosolyog, nem csak rám, hanem úgy bárkire... nem tudom, miért. Nem 'klikkesedik' senkivel, nem nagyképű, de ha bejön a terembe, olyan tekintete van, mintha mindenki felett állna... :) De egyébként aranyos lányka... bár elég esélytelennek látom a dolgot, mert bármikor ráköszönök - ha észrevesz egyáltalán - csak úgy félvállról visszaköszön, semmi jelét nem adja, hogy kölcsönös lenne a dolog.

A kisfilmmel az lett volna a célom, hogy elküldöm neki, és megnézem, hogy reagál. Ha kedvesen, aranyosan, akkor látok esélyt a továbbiakra, ha nem válaszol, vagy netalán bunkó módon reagálná le ("te meg mit akarsz ezzel?! van barátom, idióta", stb... ), akkor legalább tudnám, hogy felesleges bármilyen további erőfeszítésem...

2013. márc. 7. 20:24
 9/10 A kérdező kommentje:
De ezért is kérdeztem meg, hogy elküldjem-e neki... így lehet, hogy hülyeség lenne.
2013. márc. 7. 20:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Az miert bunkosag ha azt irja van baratja? Te hulye vagy...
2013. márc. 8. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!