Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
a barátnőm nagyon közvetlen mindenkivel (2-3 emberrel).. így barátommal is és sokszor szájra puszit ad neki..
engem ez kicsit zavar.. de tudom hogy nem úgy érez barátom iránt csak ő ilyen kis közvetlen..
2013. jan. 11. 17:46
1/7 anonim válasza:
hát ismerős helyzet, csak az illető nem a barátnőm kicsit se, és megtudnám ölni ...:)
2/7 anonim válasza:
Hogy reagálnák? Kihajítanám.. Ha járok valakivel akkor az ne puszilgasson senkit se..
3/7 anonim válasza:
Még jó, hogy a közvetlenség nem egy üdvözlő szopást jelent.
4/7 anonim válasza:
Hát ha ezt engeded, akkor így jártál.
5/7 anonim válasza:
Mondd neki nagyon kedvesen, hogy cuki meg imádod a közvetlenségét, de a barátoddal szemben fogja vissza magát.
Én megőrülnék a helyedben...
6/7 anonim válasza:
"ő ilyen kis közvetlen.." pff :DD ez mii?! az életben nem hallottam ilyet. dobnám mindkettőt. barátnőmet is barátomat is.
7/7 anonim válasza:
kérdezd meg tőle hogy őneki hogy esne ha az ő lb-jévelcsak úgy lazán szájrapuszit váltanál:)garantálom tuti elgondolkodik a csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!