Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác arra hivatkozik hogy nincs semmire ideje, le akar rázni, vagy lehet hogy télleg van valami abban, amit mondd?
Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 21:36
1/7 anonim válasza:
Mindenkinek arra van ideje, amire szakít. Ha nincs rád ideje, akkor nem vagy fontos.
2/7 anonim válasza:
Igen, pontosan így van csak arra nincs időm amire "nem akarom" hogy időm legyen...
3/7 anonim válasza:
Sajnos igen, azaz le akar rázni. Ha nem így lenne ,azt mondta volna, hogy bocsi, most nincs időm, de pár nap múlva keressük egymást... (bár nekem már ez se tetszene igazán, mert mindig arra van ideje mindenkinek, amire akarja, hogy ideje legyen).
4/7 anonim válasza:
én 17/F vagyok nekem délutánjaim nagyon szorosak és ha barátnömet be akarom szorítani akkor mást ki kell túrnom :(
pl nem megyek fitnessbe vagy focizni nem gépezek stb :)
5/7 anonim válasza:
egyszerűen letesztelheted. AHa legközelebb elhangzik ez a mondat, akkor mond meg neki, hogy oké, ha lesz ideje keressen. Ha nem keres, akkor csak le akart rázni.
6/7 A kérdező kommentje:
haggyam ugye? :/
2009. szept. 17. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!