Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem reagál semmire sem?
Nem beszéltem a barátommal négy napja, pedig nem vesztünk össze meg semmi, legalábbis szerintem. Írtam neki üzenetet, amit el is olvasott, mégsem válaszolt rá :S
Msn-re sem jelentkezik be, nem értem, talán nem fontos neki hogy beszéljen velem? pedig most egy ideig két különböző városban tartozkodunk. szerintetek mi az oka hogy nem ír?
Hát-hát-hát
szerintem szoktasd magad a gondolathoz h vége
a pasik nagy görények tudnak lenni igyekszenek elmenekülni a problémák elől... lehet h te is az vagy a számára?
most haggyd egy kicsit békén nem jó ha folyton zaklatod adj neki 1 kis időt lehet h a végén felhív ;)
ha nem írj neki annyit mail-ben h köszi mindent de ennek vége baby ;)xD
Eddig is volt, hogy előfordult ilyen?
Egyébként nagyon mérges lennék a helyedben, mert azért ennyire ne vegye semmibe a másikat.
18/L
ugyanmár
velem is csinált ilyet barátom, rákérdeztem, miért, és kiderült, azért, mert nem akart hosszas beszélgetésbe elegyedni. SMSre válaszol, utána tuti felhívtad volna, igaz?
nem kell félni, nem gáz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!