Mi lett a telefonommal? Mitől nem reagál semmire?
Figyelt kérdés
Már lassan 1 éven nem csinál semmit a sony w350i telóm.
Egyszer amikor megvettem az újat és a w350i ről küldtem át pár dolgot blun, aztán kikapcsolt se kép se hang azóta besem kapcsolt. de az új is pont egy időben kikapcsolt mind a kettő teló de az újat megoldottam úgy hogy sikerült bekapcsolnom és át telepítetem a rendszerét. De a w350i-t nem sikerült azóta sem bekapcsolnom. Pedig jó lenne ha jó lenne még.
Mit kénne vele tennem szervízbe nem szeretném vinni mert sokért csinálták volna meg 12000 mondott kérdeztem hogy mégis mi lehet a baja azt mondta hogy adig nem mondróla semmit még kinem fizetem és megnem csinálják. tehát b..kó volt!
Köszönöm a segítségeket hogy mit tegyek!:
2011. nov. 6. 18:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!