Hogyan tudok wifi-n kapcsolódni a laptopomhoz a telefonommal?
Figyelt kérdés
SE X10 mini pro- val szeretnék kapcsolódni a laptopomhoz és így a netre. Nem tudom, hogy lehetséges- e? Annyira nem vagyok otthon a hálózati dolgokban. Próbáltam létrehozni egy ad hoc hálózatot, az eredménye az lett, hogy most kiírom ide a kérdésem...2011. aug. 28. 05:56
1/4 legendavagyok01 válasza:
Alapjában jófelé keresgélsz az ad-hoc hálózatnál, vagyis a notebook vezetékkel kapcsolódjon a netre, a wifi rész pedig az adó lenne. Persze nem biztos, egyáltalán alkalmas erre a gép wifi-je, az usb-s wifi adapterek közül sem mindegyik jó erre. Ráadásul macera is.
Szerintem sokkal egyszerűbb lenne egy 3000 forintos wifi router.
2/4 A kérdező kommentje:
Van rouerem, de otthon. Munkahelyen szeretném megoldani. Azt hogy lehet kideríteni, hogy a gép wifi- je funkcionál- e adóként?
2011. aug. 28. 08:05
3/4 legendavagyok01 válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget. A gépen sikerült létrehoznom a hálózatot, de a telefon nem látja a gépet és fordítva sem.
Ez miért lehet???
2011. szept. 4. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!