Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a bnőm túlzottan tisztaságmániás?
Figyelt kérdés
Nemrég összejöttem a mostani bnömmel.....egyszerüen tökéletes , imádom Csak! Tisztaságmániás....olyan szinte h multkor buszoztunk a helyijáraton és megfogtam a korlátot(mert miért is ne), leszáltu nk a buszrol , meg akartam fogni a kezét és kijelentette h ne érjek hozzá mert teli van Bacival a kezem és h mennyire beteg lesz.....Másik példa...sétálunk a parkban és nem hajlando leülni egy padra mert ott alszanak a hajléktalanok és mennyi baci van....Mellesleg 10 percenként nedves tisztasági kendővel törli a kezét stbstb.....2009. szept. 16. 19:37
1/5 anonim válasza:
kicsit..énisazvagyok(:
engem a barátom úgy szoktatott le a napi takarításról..,hogy megmondta,hogy nem hajlandó hozzám szóllni és hogy öt ez nem érdekli..hogy zavar a rendetlenség..neki így vagyok tökéletes..
2/5 anonim válasza:
ja és fogd meg azért is a kezét..vagy ülltesd rá a padra..ha besértődik..teis l/20
3/5 anonim válasza:
Hűha, ez bizony lehet egy kényszerbetegség is. Orvoshoz kéne fordulnia.
4/5 anonim válasza:
Majd ha ő is hozzányúl valamihez, te is mondd azt neki viccesen, hogy hozzám ne érj!! Tele lehetsz bacikkal!(Hátha veszi a lapot...)
5/5 anonim válasza:
Sz*rd le:D
De komolyan, ne törődj vele, mond neki hogy ez egy kicsit röhelyes már, hátha észreveszi ő is, hogy túlzásba viszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!