Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzottan ragaszkodó pasival mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A barátom túlzottan ragaszkodó típus. Folyton ölelgetni meg puszilgatni akar, és kicsit elegem van belőle. Nem arról van szó, hogy nem szeretem, de ez már egy kicsit sok. Szükségem van egy kis szabadságra, de mellette nem igazán van. Megbántani nem akarom, hogy mondjam ezt el neki? 22/L2011. júl. 21. 10:45
1/12 anonim válasza:
pontosan merre laksz? velem is ez a helyzet?
L
2/12 anonim válasza:
Én is ilyen típus vagyok és valószinű szeretet hiánya van a nők felé mert nem vagy nemigen volt még barátnője.Azt tanácsolom nagyon becsüld meg az ilyen fiút és soha ne használd ki mert mármit megtesz érted és soha nem lessz képes elhagyni téged.35F
3/12 napietus válasza:
mondd el neki, hogy Neked szükséged van egy kis térre. szerintem meg fogja érteni, lehet, hogy ő észre se veszi magán, hogy mennyire zavaróan viselkedik.
4/12 anonim válasza:
"Túlzottan ragaszkodó pasival mit lehet tenni?"
Szeretni, imádni, megbecsülni, hálásnak lenni a sorsnak, viszonozni, boldognak lenni, boldogan élni, örülni...
Nem nyammogni. Ha meg leszarna, akkor meg azért akarnál szakítani vele.
6/12 napietus válasza:
utolsó 2 nyilván el sem tudja képzelni, mennyire idegesítő lehet ez...
7/12 anonim válasza:
De tudom milyen idegesítő vagy ne aggódj:)
8/12 anonim válasza:
nálunk pont forditva van.. én vagyok aki tulzottan rajong. azt o nemviszonozza én meg beharizok:( én örülnék a helyedbe
9/12 anonim válasza:
Örülni neki! Az én párom is ilyen és hálát adok az égnek, hogy ilyen.
10/12 anonim válasza:
"utolsó 2 nyilván el sem tudja képzelni, mennyire idegesítő lehet ez..."
Akkor vetesd el magad egy fadarabbal! Az nem fog zaklatni holmi intim érintésekkel fúúúj -,-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!