Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom anyja azért nem fogad el, mert szerinte túlzottan jól "irányítom" a párom?
Én nagyon szeretem, sosem irányítom csak kérem.
Leírok egy esetet:
Eljött, hogy itt marad, filmezünk, meg itt alszik. Egy fél óra múlva hívta az anyja, hogy csőtörés van menjen haza.
Mondta, hogy nem megy, zárják el a vizet, este már úgy se tudja megcsinálni. 10 perc múlva megint hívta az anyja, mondtam, hogy menjen, csinálja meg amit tud, ha van kedve visszajön, ha nincs akkor majd holnap.
Visszajött és akkor megint hívta hogy a bátya biciklijét meg kellene heggeszteni. Meg ilyen sok apró hülyeség, amiért a párom is haragszik, hogy mindig akkor jut eszébe ha itt van.
Egyszer megkérdeztem tőle, hogy miért nem fogad el engem az anyukája, mert ennyire rossz embernek én nem tartom magam, mint ahogy ő akar beállítani. Akkor azt mondta, hogy ő csak attól fél, hogy megbántom a kicsi fiát.
A kicsi fia mellesleg 28 ma holnap 29 éves lesz. Aki ha megvéd akkor pofont érdemel? Szóval terrorban tartja őt is és a bátyát is, elüldözött mindenkit mellőlük. A bátyja 42 éves és egyedül él, család nélkül a szülei házában...?
Normális ez a nő?
Meg azt mondta a páromnak, hogy mondja meg nekem, hogy felejtsem el azt, hogy nála jobban fogom tudni befolyásolni a fiát.
mit kezdjek ezzel a helyzettel?
19/L 28/F 65/anyuka
Nem véletlen a sok anyósvicc... Sajnos vannak ilyen roppant nehéz esetek. Az én anyám is ilyen, az előző kapcsolatomban egy áldott jó, légynek sem ártó, házias, nagyon barátságos és szerény lányt simán lek**vázott nekem négyszemközt. A fiús anyák nagyon nehezen tudják elengedni a fiukat, ezért gyakran minden eszközt bevetnek, csak hogy megakadályozzák a kapcsolatot. Leginkább a párodnak kéne a sarkára állnia emiatt, Te nem igazán tudsz tenni ellene.
24f
Jó de párom meg nem mert.
A múltkor mesélte, hogy megjegyzéseket tett rám.
S mondta neki, hogy nem kellene ítélkeznie, mert ő úgy szeret engem ahogy vagyok, meg nézzen magába, hogy miket beszél. S erre felpofozta.
Szerintem ez nem normális...
Felnőtt férfi mind két fia, és rettegnek az anyjuktól mert tudják, hogy simán odaüt nekik.
Engem kiskoromban sem bántottak, a szüleim, most meg azt mondják ekkora szamárra már nem is emelnének kezet :).
Még is tisztelem, és becsülöm őket és hálás vagyok nekik mindenért amit értem tettek.
Nekem is meggyűlt párszor a bajom néhány anyósjelölttel... Borzalmasak tudnak lenni. Nem tudsz mit kezdeni vele. A pici fia majd remélhetőleg a sarkára áll és cselekszik.
Eddig egyetlen egy jófej anyósjelöltem volt csak... A mai napig szoktam vele találkozni, bár a fia már akkor sem kéne, ha utánam dobnák.
Hát nekem igazából egy kapcsolatom volt, vele már lassan 3 évesek leszünk. Előtte meg még az olyan komolynak nem volt mondható, ott szeretett az anyuka.
De ennek minden baja van.
Én fősulira járok, párom meg autószerelő és hogy tanultabb vagyok.
Párom egy nagy mackó én viszont sokkal vékonyabb vagyok és alacsonyabb, s hogy milyen hülyén mutat egy ilyen törékeny nő mellette.
Meg hogy túl fiatal vagyok hozzá.
Imádom a párom, de az anyja.
Már nem is megyünk hozzájuk. Nálunk vagyunk mindig.
pl. egyszer kérdezte azt is, hogy mért mindig nálunk vagyunk Felhvott Csabi, hogy menjek át, erre másnap jön, hogy nem akar ott látni az anyja többet.
Na most hogy tegyek neki eleget?
Vettem a múltkor egy kabátot Csabinak (elég nehéz rá kapni, gondoltam örülni fog neki). Ő örült is, az anyja meg basszus kimosta 90 fokon és szanaszét ment a kabát.
Pedig eredeti Adidas volt a télikabátokat árusították ki, potom pénzért vettem. Nagyon mérges voltam... akkor gondolkodtam, hogy elmegyek, leülök és addig nem jövök el ameddig el nem mondja hogy mi baja van velem.
Úúú, ez nagyon durva helyzet... Sajnálom, hogy ilyen anyóst fogtál ki!
Ezen változtatni te szerintem nem tudsz. A párodnak kellene felülkerekedni az anyján, neki kellene leállítani. Ez a pofozkodós dolog...hát nálam nagyon kiverte a biztosítékot... 29 éves férfit felpofozni?!
Itt csak az a megoldás működőképes, ha a párod elköltözik majd otthonról, az anyjától jó messzire!
Mesélte párom, hogy a bátyja 20-on éves korába udvarolt egy nagyon szép lánynak, de a lánynak szívproblémái voltak.
Az anyjuk addig szorgoskodott, ameddig a bátyja ott nem hagyta a leanyzót.
Anyuci a következőre hivatkozott:
-Hagyd el fiam, nem életképes a kapcsolat, fiatalon gondozni akarsz egy beteg nőt. A bátyja azután nem is alakított ki komolyabb kapcsolatot.
A lány pedig él és virul, megműtötték, szinte teljesen átlagos életet él, csak nem emelhet nagy súlyokat és nem terhelheti túl magát. Férjhez ment és boldog, a bátyja pedig még mindig nem heverte ki az elvesztését.
Anya az ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!