Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha az életben nem tudtam még meghódítani egy fiút sem. Mit tehetnék?
Minden igyekezetem ellenére sohasem volt belém még SENKI szerelmes, és ennek igazából a konkrét okát is tudom.
Annak ellenére, hogy egy teljesen érett nőnek tartom magam, a kinézetemből és a kisugárzásomból pont az ellenkező dolgok olvashatóak ki. Alacsony vagyok, babaarcú, amolyan "mindenki kedvenc kis háziállata" - Néha esetlen és szerencsétlen, túl vékony a hangom és ami a legrosszabb: SENKI NEM KÉPES KOMOLYAN VENNI.
(egyébként én ezt kishúg-effektusnak neveztem el.)
Az a baj, hogy én a komolyabb és műveltebb fiúkat kedvelem, akik az ilyen kis "butácska" lányokat messziről elkerülik - azért is ismerkedem legtöbbször interneten. Virtuálisan még nem is lenne probléma, de ha élőben találkozunk... minden megy a levesbe. Ritkábban 1-1 alkalmi összejön (mert hát testi szükségleteim nekem is vannak.) de a szerelem részükről valahogy kizárt dolog. Félreértés ne essék, nem adom könnyen magam. Sok idő míg megkedvelek valakit, de hozzá akár életem végéig is ragaszkodnék.
Most is szerelmes vagyok - persze nem kölcsönös a dolog minden erőfeszítésem ellenére sem. Biztosan azért, amit amit írtam fentebb is. A fiúból amolyan "védelmező ösztönöket" váltok ki. Lelki idegroncs vagyok. Mit tehetnék? (konkrét ötletekre gondoltam, hogy mit kéne változtatnom magamon)
L/18
jesszusom biztos halál aranyos lehetsz :D
F19
A testeddel nem lehet gond ha "arra" jó voltál. A személyiségeddel lehet baj.
24F
Amikor a kérdésed olvastam, gondoltam írok priviben, de miután végigolvastam már azt mondom minek is írjak, van neked ezer rajongód, csak válogatós vagy, mint a többi lány... Más még szexelni sem tud, te meg itt sírsz, inkább örülnélk hogy legalább jókat kefélhetsz! -.-
Ja és félreértés ne essék fiú vagyok és én is szerelemre vágyom, de a mai világban már a szex is jól jön, mert olyan lányt sehol sem találni, amilyet én keresek. Ennyi selejt csajt, ki is ábrándultam belőletek. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!