Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig minden csajom kihaszált, majd eldobott. Barátaim sincsenek, ők is csak kihasználtak ha pedig nekem volt problémám nem segítettek. Mit tehetnék? 26/f
Nem tudom, mi lehetett a probléma, de abban egészen biztos vagyok, hogy csak azokat használják ki, akik hagyják magukat.
Ha ezt az állapotot meg szeretnéd változtatni, egy kicsit magadba kel nézni, kutakodni, hogy mit rontottál el.
Ez nem azt jelenti, hogy ne legyenek barátaid, és csajaid, hanem valamit egészen másképpen kell velük szemben tenned.
Mindig minden a gyengébb irányba mozdul el. Próbálj magadban keresni valamit, ami miatt így jártál. Egészen biztos rá jössz, vagy beszélgess erről a még megmaradt barátaiddal.
Ismertem már ilyen embereket, akik így vélekedtek az életről. A probléma ott volt, hogy tényleg képtelenek votlak nemet mondani és ha más akart adni nekik, egy az egyben elutasítottak minden fajta segítséget és támogatást.
Persze emögött fel voltak háborodva, hogy sosem számíthatnak senkire. Elég nagy ellentét nem?
Egy kapcsolatban, legyen az baráti vagy akár párkapcsolat rossz tényező, ha egyoldalú. És ha mindig csak adsz és adsz és adsz, a másiknak pedig nem engeded a viszonzást, akkor előbb utóbb ott fognak hagyni az emberek.
Nem mondom, hogy te ilyen vagy, nem ismerlek, de ebből a pár sorból, amit leírtál igencsak eszembe jutott, mint említettem néhány ismerősöm. Akinek az önfeláldozása már már túlontúl idegesítő. Nehezek is a kapcsolataik. :(
22l
Én is hasonló cipőben járok, mindenki csak kihasznált, most nincs senki barátom/haverom/ismerősöm. Csajom meg nekem sosem volt, de ez más tészta.
26f
Miért érzitek lelki szemetesnek magatokat, ha egy lány megnyílik nektek? Én ezt nem értem.
A barátságok erről szólnak, megosztjátok egymással az érzéseiteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!