Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan álljak félre a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan álljak félre a saját boldogságom útjából?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki hosszú évek óta kitartóan udvarol és a világon mindent megtenne h mellette boldogan álomnőként élhessek.De nem adtam neki soha esélyt.Ha kapcsolata volt zavart, bár azt kívántam legyen boldog sose volt az maradéktalanul, mert nem én voltam mellette.Nemrég véget ért az sokadik rossz kapcsolatom, melyből ismét megalázva távoztam és felbukkant ő.Aki még ma is mindent megtenne h boldoggá tegyen.Vonzódom hozzá akarom őt és mégis folyton ellököm magamtól.De ha eltűnik, nagyon hiányzik.Nem akarok még egyszer lábtörlő lenni, szeretnék neki esélyt adni, egy igazi esélyt mert én is ezt szeretném, de valami meggátol. Azt direkt nem írtam az elején h külsőre nem épp az én ideálom.Nincs vele baj de nem az ideálom. Egy kétségbeesett lány aki nem tudja h mi gátolja meg folyamatosan tudatalatt, h adjon annak esélyt aki boldoggá tehetné.És már nem tudok kihez forduljak mert a bnőim egy része azt mondja h nem vagyok normális ha ezt a srácot elengedem, a másik meg h találok nála jobbat.De nem találok és nem is akarok találni.Őt szeretném, de nem tudom h oldjam fel magamban azt a gátat amit magam se tudom mi okoz. Higyjétek el nem jó dolgomban panaszkodok itt nektek, szeretnék végre boldog lenni és elállni végre a saját boldogságom útjából.Nagyon szépen köszönök előre is minden tanácsot. :)
2013. márc. 19. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem "külsőre nem épp az én ideálom.Nincs vele baj de nem az ideálom" ez az ok. Ha nincs meg a vonzalom, és a szerelem csak a belső miatt nyilvánvalóan nincs meg, akkor ez szerintem nem fog működni. Ha nagy nehezen adsz egy esélyt a srácnak, amint jön majd valaki akihez vonzódsz ejteni fogod...
2013. márc. 19. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
próbáld meg vele, aztán majd meglátod, kár túlkomplikálni
2013. márc. 19. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:

1. Lépés: Hívd fel!

2. Lépés: Menjetek le sétálni

3. Lépés: Mond el mit érzel.

+1. Lépés: Hajrá :)

2013. márc. 19. 18:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Vonzódom hozzá megvan a szikra. Azt nem írtam h 30 éves múltam és úgy tudnám elmagyarázni nektek amit érzek h sorra olyan pasikat szedek össze akivel tudom h nem fog összejönni, mert valamiért legbelül félek egy igazi felnőtt kapcsolattól.Tudom nevetségesen hangzik egy ennyi idős nőtől. :( De ez a szomorú igazság. Miközben irigykedve nézem a bnőimet mikor férjhez mennek, aztán nagy pocakkal, bármennyire is vágyom ezekre a dolgokra félek h nem vagyok rá alkalmas.Ja és sajnos elég rossz feleség/anya példát láttam miközben felnőttem. :(
2013. márc. 19. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:

nem tudod eldönteni, " ha kapcsolata van, az zavart " írtad

oké nem a zsánered, de tényleg mi lenne, ha mégis találkoznál vele és beszélgetnétek, ezzel nincs semmi gond, majd akkor eldöntöd, így soha nem tudod meg mi lenne, próbáld meg,ez csak tanács, de gondold végig, ezzel kár őrölni magadat, találkozni kell vele N

2013. márc. 19. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!