Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 lány szeretem és álítólag ő is engem többi lent. (? )
Figyelt kérdés
van 1 lány kb 2 hete ismerem facen elég sokat beszélek vele és ugye nem találkoztunk,tervezzük de szeretem és ő is engem DE: állandóan amikor ráírok vissza ír,csak 5-10 perc késéssel,de van olyan is,h látta de nem ír vagy ha csak esetleg vissza ír például multkor mondtam neki valamit,hogy beszél-e facen mint hang üzi,és ír valamit amit a bnője küldött neki.szóval nemtudom,és nem is értem,h esetleg van valami baja?vagy valami?:/ 16/F
UI:normális választ kérek.
2013. márc. 18. 18:33
1/1 anonim válasza:
Szerintem a csaj akivel be szél nem akar még ilyen gyorsan haladni ahogy te, még szerintem ő jól érzi magát úgy hogy veled írogat tetszel nekik csak valószínűleg nem mer visszautasítási azért kapsz olyan üzeneteket. És az hogy lassan ír vissza nem gond az csak azt jelenteti hogy jól meg gondolja mit írjon az előbbi okból kifolyólag biztos nincs nagy önbizalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!