Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezhet olyan eset, hogy a fiúnak bejönne a következő esetben a lány?
Pasi nagyon okos, intelligens, magas, jó testfelépítésű, humoros
a lány ezzel szemben molett, alacsony, bár az arca szép, okos, bár messze nem annyira mint a pasi, viszont örökké mosolyog, közvetlen, barátságos, nagyon kedves, különleges és humoros. Ha tudtok ilyet meséljetek, mert az önbizalomhiány furcsa egy jószág.
Igen.
Én (mellőzve az álszerénységet) elég jó pasi vagyok, voltak már jobbnál jobb barátnőim, de egy "kaland" a mai napig nem hagy nyugodni, ez a kaland pedig pont egy molett, a klasszikus értelemben nem túl szép lánnyal esett meg. Az a lány rettentő jó beszélgetőpartner volt, mindig vette a lapot és bármiről tudtunk beszélni, bármilyen "perverzióról". Néha teljesen egymásra csavarodtunk, aztán egyszer volt egy éjszakánk is, és őszintén megvallva a szex is isteni volt vele.
Azóta is kellemes gondolataim vannak vele kapcsolatban, néha szívesen meg is keresném újra :)
Nem létezhet. De nem a lány alkata vagy tulajdonságai miatt, hanem azért, mert önbizalomhiánnyal küszködik. Na, de tényleg nem bántásból mondom. :) Természetesen megtetszhet egy menő, "tökéletes" pasinak egy molettebb lány, sőt! A pasikat tapasztalataim szerint nagyon meg lehet fogni azzal, ha valakin látszik, hogy összhangban van magával. Persze, nem ez az egyetlen dolog, de a mosoly, elégedettség, intelligencia, szép arc szerintem jó párosítás. A fiúk nem szeretik, ha folyton sajnáltatjuk magunkat, hogy ez vagy az nem rajtunk, bennünk. :) De komolyan! :)
23/L
nincs olyan h korai ez hülyeség ne légy gyerek!
Tudd meg mihamarabb a választ különben csak gondolkodni fogsz ezen állandóan, meg fárasztani magad meg másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!