Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon magam alatt vagyok, mit tegyek?
Mostanában minden nap rossz kedvem van. Egyedül vagyok,utoljára 3 éve volt barátom,eddig megvoltam így,de most jött el az a pillanat,hogy érzem,nem tudok egyedül lenni! Szükségem lenne valakire,de nem vagyok egy csinos lány és nem tudok pasit szerezni. Már napról napra egyre rosszabb,úgy érzem,ez a dolog teljesen ki fog készíteni! Kérlek,segítsetek! :(
19/L
Nincs valami hobbid/sport amivel letudnád kötni magad?
Vagy barátok?
Kezdj el valamit sportolni, nagyon jól el lehet vele terelni a gondolatokat. Én is ezt teszem már egy ideje, és még a közérzetem is javult tőle.
Egy személy, az ellenkező nemből. ^^
valamit ki kéne találni, mert a végén depressziós leszel
sajnos ez nem könnyű megoldani, mert sokan küszködnek így, mint Te, kortól függetlenül, minál jobban belelovalod Magadat, annél inkább ben fog menni
ha a belsődön nem tudsz változtatni, az baj, mert ezt kívülről is észreveszik, ezen kéne változtatnod N
Ha még nem kaptál elég privát üzenetet:
Én szívesen megismernélek. 19/F
nézd meg ezt a koncertet-
http://www.youtube.com/watch?v=K4s5u3MRUgM
én könnyesre tudom nevetni rajta magam,hátha neked is jó kedvet csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!