Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nem vagyok normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem vagyok normális, ha ennyire magam alatt vagyok? És ez mitől van? (lent) 16L

Figyelt kérdés

Ma és holnap nem fogunk találkozni a barátommal, csak hétköznap suliban. És teljesen rosszul érzem magam egész nap, mert nem látom. De nagyon. Anyum is észrevette, hogy teljesen kedvetlen vagyok.

Nem tudom miért ennyire...mások tudnak élni távkapcsolatban is, valahogy kibírják, én meg ha nem látom 2 nap, teljesen depis vagyok. És mérges is, vagy nem is tudom leírni milyen érzés, mert múlt hétvégén nálunk volt, és most olyan rossz, hogy nem jött, és arra gondolok, hogy ő biztos jól érzi magát a barátaival, vagy otthon van és semmi baja, én meg itthon depiskedek.Várom, hogy írjon, és nagyon makacs vagyok, olyan mintha haragudnék...de mégsem, mert nagyon szeretem.

Nem tudom mi ez... ennyire hiányzik:( Nagyon hülye vagyok?Néha nem értem magam sem...nem bírom ki, hogy ne lássam... Szerintetek?

2013. márc. 16. 14:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy hülye, csak szerelmes és hiányzik a barátod.. ez természetes dolog
2013. márc. 16. 14:51
 2/9 A kérdező kommentje:

de ennyire nagyon? 2 nap múlva újra találkozunk, és mégis nagyon rosszul vagyok most:(

És kicsit mintha haragudnék is, hogy ma nem akart jönni vagy nem is tudom...:/

2013. márc. 16. 14:55
 3/9 anonim ***** válasza:
nem vagy hülye! ez teljesen normális ,velem is mindig ez van:( pl:most is:/
2013. márc. 16. 15:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, ez ilyen fiatalon előfordul. Foglald le magad valami olyannal, ami tényleg leköt!
2013. márc. 16. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Most bocsi nem lehangolni akarlak de igen is hülyék vagytok mind2en.16 évesen távkapcsolatba belemenni(azaz nem tudom mennyire messze vagytok) egyszerűen mazoista dolog mert az egész csak szenvedés és kín.

Van egy ismerősöm aki régen csak így tudod pasizni de ne érezd azt amiket ő ... most vége talált egy csávót aki ott lakik ahol ő és még sosem láttam ilyen boldognak.

Ha szeretnéd írj privit és elmondok mindent a történetéről de akkor is hülyeség ilyen korban távkapcsolatot létesíteni ..

2013. márc. 16. 15:13
 6/9 anonim válasza:

Ez természetes érzés.

Mivel nincs melletted és nem tudod mit csinál ezért tudat alatt a legrosszabbra gondolsz.

Ez "haragot" és "fájdalmat" okoz és hiány érzetet kelt.

Írj rá te. Biztos nagyon örülne neki hogy te kezdeményezel.

15/f

2013. márc. 16. 15:14
 7/9 A kérdező kommentje:
utolsó, ez tényleg így van...mindig a legrosszabbra gondolok, hogy lehet nem is szeret meg hasonlók, és haragszom is:/
2013. márc. 16. 16:02
 8/9 anonim válasza:

Ismerem ezt az érzést.

Mielőtt szakítottam a barátnőmmel én elkövettem a legnagyobb hibát túlreagáltm a dolgokat mert féltem hogy elveszítem.

Ezt tudom tanácsolni hogy ne ess bele ebbe.

Gondolkodj pozitívan.

Énis így gondolkoztam hogy "Biztos a barátnőivel tök jól elszórakozik"

Nekem egy nagy párna segített. Mikor nemvolt fent és nemtudtam beszélni vele akkor azt ölelgettem és aludtam vele.

Lehet ciki de nekem nagyon sokat segített.

És tényleg írj rá te néha.

Én mindíg erre vágytam tőle. Szerintem ő is nagyon örülne neki ha te írnál neki néha. :)

2013. márc. 16. 18:26
 9/9 A kérdező kommentje:
okés, köszi a válaszod!:) Amúgy szoktam én is írni neki, viszont ilyenkor nem, mikor az az érzés van bennem, hogy haragszom kicsit, teljesen alaptalanul :)
2013. márc. 16. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!