Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az, ha ennyi idősen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, ha ennyi idősen öreglánynak érzem magam?

Figyelt kérdés

Még "csak" 21 éves vagyok (pár nap és töltöm a 22-őt),de még is úgy érzem mintha 50 lennék.Semmi életem sincsen sajnos.Nincsen párom,nincsenek barátaim,magányos vagyok,nem járok el bulizni.Fura,hogy többen azt mondják,hogy fiatal vagyok még meg túl gyerekes,járjak el bulizni(sosem voltam ez a bulizós típus,de sokszor vágytam rá).Többen pedig azt mondják,hogy 21 éves felnőtt nő vagyok,van jogom a saját utam járni,felelőséggel tartozom önmagamért.

Több ismerősöm ennyi idősen még bulizik(kicsit gyerekes),viszont vannak oylanok akiknek 20-21 évesen már férjük/feleségük van netán gyerekük.Egyik csoporttársam 22 éves és azt mondta,h 2-3 éven beül gyereket szeretne és,h már 16 évesen kiélte magát azt szeretné,ha a jelenlegi barátja elvenné.Egy másik csoporttársam 20 éves neki 34 éves barátja van és Ő is hozzá szeretne menni.Egyik srác ismerősöm szintén 21 éves és ő azt mondta,h már kinőtt a bulizásból.És még sorolhatnám.Ez normális ebben a korban?

Most nyáron még azt éreztem,h fiatal vagyok ki kell magam élni ezért tartottam egy "fiatalság záró" nyarat,mert úgy voltam vele lehet ez az utolsó lehetőségem. Érdekes ilyenkor gyerekes(ebb)fiatalokkal találkoztam. Majd a „kiélős” korszakom egy depis időszak váltotta fel,ezalatt a pár hónap alatt úgy éreztem,hogy felnőttem,úgy érzem öreg vagyok. Hamarosan be kell fejeznem a sulit dolgoznom kell,ez frusztrál,mert még lennék fiatal. Vallásos családban nőttem fel így a buli,pasik sok minden kimaradt(bár pasiból és egy két iszogatásból nekem is jutott.) A családom nem enged önálló utat járni,család egy része teljesen,erőszakosan rám van telepedve meg amúgy sincs életem. Eléggé kétségbe vagyok esve meg el vagyok keseredve.

Értelmes,kultúrált válaszokat várok! Nem vagyok kíváncsi az alpári,bunkó megjegyzésekre!

Nagyon köszönöm!

2013. febr. 19. 01:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

NEM, ezt nagyon gyorsan felejsd el!:D

Én is így voltam kb 1 éve..:D

Ez a besavanyodás...:)

Aztán ha jőn egy komoly kapcsolat menekülsz.

"Még nem élted ki magad"

Amúgy én 15 évesen is azt gondoltam, hogy már felnőttem.:)

23/F

2013. febr. 19. 01:47
 2/13 anonim ***** válasza:

2. Egyetértek.

24 éves Lány vagyok, volt olyan korszakom mikor folyton csak buli, most az otthon ülös tipus vagyok, néha rám jön olyankor vagy elmegyek bulizni vagy nem.... de szerintem ettől még ne vagy öreglány.... max érettebben gondolkozol.

2013. febr. 19. 01:48
 3/13 anonim ***** válasza:

"A családom nem enged önálló utat járni, család egy része ..."

Ezzel a mondatoddal mondtad el, hogy még nem vagy öreglány nyúgi.:D

Csak kellenek barátok, buli, egy kis "felelőtlen" szórakozás.:D

Érezd, hogy fontos vagy nem csak a családodnak, hanem másoknak is. :)

2013. febr. 19. 01:58
 4/13 anonim válasza:

Szia!

Öreg? Én mit mondjak? 27 vagyok és még mindig nem találtam normális pasit... meg szerintem nem is fogok. :D Éljen az egyedülállóság, nézd a jó oldalát: nincsen kihez alkalmazkodnod [ a családodon kívül] azt csinálsz, amit akarsz. :)

2013. febr. 19. 02:07
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

4-es:Kinek lennék mégis fontos? :O

5-ös:Megnyugodtam,sors társak vagyunk. Köszi igen azt udom h a szingliségnek van jó oldala is. :)

Igen,tényleg öregnek érzem magam,sok kudarcot,magányt hagytam magam mögött és úgy érzem nekem már semmi nem jut,itt a végállomás.

2013. febr. 19. 02:12
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha nem érzed úgy, nem kell kiélned magad, nem kor kérdése...

Ha családot szeretnél, csak egy kicsit kell tenni érte... Ha kevesebbet, akkor pedig még annyit sem... :)

Ismerős a helyzet, pedig nem sokkal vagyok idősebb mint Te...

2013. febr. 19. 02:14
 7/13 anonim ***** válasza:

csak az első pár sorodat olvastam el, lényegében egycipőben járunk (csak én idén leszek 24)

szintén sose voltam bulizos fajta, ez a mostani hogy a saját hánysukban fetrengenek nem jön be. az olyan helyek ahol a saját hangomat nem hallom nem hogy a másikét meg kifejezetten irritálnak. egy hely volt ahol nagyon sokáig rendszeresen jártam, csak végül bezárt, egy kis kocsma ahol hétvégente karaoke volt.

Nem érzem magam öreglánynak, sőt pont forditva: úgy érzem én vagyok a környezetemben az egyetlen aki felmeri igazán vállalni magát...

ahogy Ihász Gábor megénekli: "belátom így igaz én nem lettem komoly, úgy mint más, emberek. Bolondosnak tűnő furcsa dolgai rossz szemmel nézik oly sokan. de tudom a szívük mélyén ők is szeretnék és megtennék, boldogan"

én felvállalom hogy még imádok meséket nézni és jókat aludni a részegeskedés helyett, vagy hogy egy doboz fagyit többre értékelek akár milyen alkoholtól. én még bemerek öltözni farsangkor, vagy szimplán hagyom hogy unalom helyett a fantázia vegye át a szerepet és a tárgyakból valami másra asszociáljak (arc kutya fej vagy egyéb)

én felmerem vállalni hogy szerintem a gépeknek igenis van lelkük, és hogy néha csak úgy szívatásból romlanak el.

Pont a kérdezte egy kollégám hogy hogy csinálom hogy mindig boldognak tűnök.

hát így: elöször elfogadtam hogy ilyen vagyok, és nem harcolok ellene. nem erőszakolom magamra a bulikat vagy a piálást csak mert az a menő. ha akarok bulizok ha nem akkor lemondom. Nem erőszakolok magamra egy párkapcsolatot csak azért mert másnak van párja vagy merthogy ne legyek egyedül. inkább leszek egyedül minthogy egy rossz kapcsolat miatt menjek tönkre idegileg.

és ha depis vagyok akkor nem élek világfájdalmat, nem panaszkodok, csupán fogom magam és megeszek egy doboz fagyit, megnézem a kedvenc mesémet, vagy valami apróságot amit éppen a szívem kiván...

nem töprengek az életen, csak hagyom hadd folyon.. persze ha valami történik legyen az jó vagy rossz akkor mérlegelem hogy miért történhetet mit csináltam rosszul és változtatok rajta vagy elfogadom hogy ez jutott.

szóval én csak azt tudom ajánlani hogy vállald fel az igazi éned a környezeted előtt, és megtalálod majd azokat a barátokat akik ugyanolyanok mint te, csak ők se mernek kitárulkozni mert félnek mások véleményétől. és ha már meg van a közös érdeklődési kör akkor jöhetnek a közös programok. ^^

2013. febr. 19. 02:37
 8/13 anonim ***** válasza:

Hogy itt mennyi szingli van! :D

Ha itt lógtok olyankor,akkor azok is maradtok... tessék kimozdulni mindennap! Persze mellette melózni,és tanulni is...de az már csak a saját felelősségetek!

Am nem,nemvagy öreg! Sőt,nagyon is fiatal vagy még,csupán nemtartozol "közénk"... nekem a hetem 3 buliból áll minimum! Mellette megy a meló,és az itthoniakra is van időm :) Szorgosan beosztom... ha a szüleid pedig ennyire megfognak,és téged ez zavar,akkor szépen beszéld meg velük! Mivel ha valaki "elnyomásba" él,annak előbb-utóbb vagy ebben az otthonlevő életedben,vagy amikor kikerülsz a nagybetűs Életbe,akkor lessz következménye...nos ami a pasizást illeti,kimondta hogy csak a bulikban lehet ismerkedni? Kávézó,utca,könyvtár,színház stb. helyeken is simán... csak akarni kell :) Buliban am is mindenki részegedik,tombol... ott aztán nemigazán lehet :)

Járj el különböző helyekre,mozdulj ki! Kezdj el mellette sportolni,ne engedd hogy a gondolataid magukkal ragadjanak!

És akkor sosem fogod többé magad öregnek gondolni/érezni!

Béke ;)

2013. febr. 19. 05:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Meg tudom érteni a helyzetedet. Valahogy én is úgy érzem, hogy öreg vagyok (amúgy valóban az vagyok 26 évesen). Igazából nálam sosem volt, hogy kiélem magam. Barátaim egyáltalán nincsenek, buliban még sosem voltam. Kapcsolatom sem volt még soha. Eléggé kiábrándító érzés, olyan, mintha sosem lettem volna fiatal.
2013. febr. 19. 08:43
 10/13 anonim ***** válasza:

Ugyan, ennyi idősen minden vagy, csak öreglány nem.:) Ha úgy érzed, még nem élted ki magad, hát tedd meg most!

Én 21. éves vagyok, a nagyon bulizós korszakomból már kinőttem, de előfordul néha még ma is, hogy este nyolckor úgy rám jön a mehetnék, hogy addig kérdezgetek mindenkit, míg valaki el nem jön velem tombolni egyet.:D Nagyon fiatal vagy még, és hidd el, elmész néhányszor, egyből új ismerősökre teszel majd szert.:)

Mondjuk én inkább a koncerteket ajánlom, a saját tapasztalataimból kiindulva ott sokkal közvetlenebbek az emberek, nincsenek úgy elszállva maguktól. Ehhez persze kell az is, hogy ilyen irányultságú legyen a zenei ízlésed.:)

2013. febr. 19. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!